Posted 24 Jan 2012 · Report post salut, am nevoie de ajutorul vostru referitor la urmatoarea problema. in urma cu 3 luni s-a defectat butonul deschidere portbagaj de la s80-ul meu model 2005 simptomele au fost : - butonul de la telecomanda functioneaza ( motorul se aude si portbagajul se deschide ) - cu, cheia se deschide - am verificat cablurile si pe direct, am masurat butonul etc , concluzia a fost inlocuirea butonului care vine impreuna cu becurile de iluminare numar inmatriculare lucru pe care l-am si efectuat astazi dupa aproximativ 3 luni acelasi butonu nu mai functioneaza - pur si simplu, simptomele fiind aceleasi aveti vreo idee care este motivul ? multumesc anticipat Viorel Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2012 · Report post Buton de calitate proasta . Acel buton nu face altceva decat sa inchida un circuit, functioneaza pe masa (-) iar consumul este infim . Defectul nu este de natura electrica ci de natura mecanica, adica buton prost. Butonul a fost nou sau din dezmembrari ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2012 · Report post salut Bogdan, butonul pe care l-am inlocuit a fost SH luat de la Ionut - falticeni oricum mi se pare ciudat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Mar 2012 · Report post Salutare ! Din telecomanda se deschide ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Apr 2012 · Report post @Viorel crezi ca piesele din dezmembrari sunt noi ? Este normal ca aceste probleme sa mai apara cand folosesti piese SH . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Apr 2012 · Report post Apasa de 20-30 de ori pe el si s-ar putea s-o ia. O fi oxidat contactul. Eu asa am rezolvat plafoniera mamei de la kalos. Am dat stanga-dreapta de buton si acum sta aprinsa. Share this post Link to post Share on other sites