Posted 28 Jan 2012 · Report post salutare la toata lumea.de curand un drogat de taximetrist mi-a cam facut masina praf iar acum caut piesele de care am nevoie eventual sa iau una intreaga pt piese.a mea este din 2001.asigurarea astra mi-a dat dauna totala si acum astept sa-mi bage banii in cont si sa-mi repar singur masina.daca imi puteti oferi un pret la urmatoarele piese v-as fi recunoascator.aceasta este lista: Brat echipat dreapta Amortizor dreapta fata Portfuzeta dreapta plus rulment Radiator raciere Radiator interculer Radiator aer conditionat Tampon motor partea din fata Rola intinzatoare Rola ghidaj Curea alternator Bucse bara stabilizatoare Bielete antiruliu Airbag sofer si pasager Calculator airbaguri Plansa de bord Parbriz Centuri siguranta Etrierele spate frana stanga si dreapta Baia de ulei Capota motor cu tot cu grila radiator Spoiler fata(bara) Far dreapta si stanga Semnalizare dreapta Aripa dreapta cu tot protectia de plastic din interior Proiector dreapta(ceata) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2012 · Report post la cate piese ai nevoie cumpara una identica cu volan p dreapta.peste 1000E tot dai pe piese astea,la mana a-2-a;) din iasi esti? vezi ca e un baiat din iasi Cipilik parca are nick'u p Forum..dezmembreaza volvo cu volan pe dreapta.bafta Share this post Link to post Share on other sites