Posted 30 Jan 2012 · Report post Salutari, Cum spune si titlul, vand o consola SONY PS3 160 GB. Consola este noua, sigilata. A fost cumparata din Italia in luna decembrie 2011. Nu stiu ce contine cutia. Daca cineva este serios interesat o pot desface sa vad ce contine, eventual fac si cateva poze. Produsul este al cumnatei mele, eu doar incerc sa o ajut sa il vanda(are nevoie de bani sa-si plateasca taxa la facultate). Pret 800 RON negociabil. O sa atasaz si doua poze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2012 · Report post Salutari Dany, as fi interesat sa achizitionez in viitorul apropiat un ps3 (am deja un ps2 si un wii) desi banuiesc ca e urgenta vanzarea in cazul tau. Daca e posibil, poti face cateva poze si cu spatele cutiei sau cu partea pe care este scris si ce include pachetul? (sfatul meu e sa nu o desigilezi) in acest fel mi-as da seama exact despre ce model/versiune este vorba Multam', numai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2012 · Report post OK. O sa fac poze imediat ce ajung acasa si postez aici. Numai bine. Nu uita sa mentionezi un numar de telefon!Multumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2012 · Report post Salutari Dany, as fi interesat sa achizitionez in viitorul apropiat un ps3 (am deja un ps2 si un wii) desi banuiesc ca e urgenta vanzarea in cazul tau. Daca e posibil, poti face cateva poze si cu spatele cutiei sau cu partea pe care este scris si ce include pachetul? (sfatul meu e sa nu o desigilezi) in acest fel mi-as da seama exact despre ce model/versiune este vorba Multam', numai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2012 · Report post S-a vandut. Se poate inchide. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites