Posted 1 Feb 2012 · Report post Salut! Vind volvo v40 cu urmatoarele caracteristici si dotari: - fabricatie noiembrie 2000, model 2001 -putere 115 cai -304.000 km -adusa din Germania in 2007, avea pina in 170000 km, mai am cartea service din Germania -in Romania a avut un singur proprietar, cumnatul meu, care a folosit-o pentru naveta zilnica de la Medgidia la Cernavoda si care a plecat din tara lasindu-mi-o mie pentru vinzare -are un carnetel ca un fel de carte service in care a trecut tot ce a schimbat si cind -6 airbag-uri -climatronic -radio cu card sd JVC -jante tabla cu cauciucuri de iarna foarte bune -jante de aliaj originale volvo cu cauciucuri de vara care trebuie schimbate Ca defecte: -bara fata este crapata pe partea dreapta -doua ciobituri vechi pe parbriz Masina merge foarte bine, directia si suspensia fara probleme, am avut ocazia sa merg la citeva drumuri foarte lungi cu ea fara a avea probleme. Distributia a fost schimbata la aprox.230000 km. Pretul este de 3500 euro. Pot fi contactat pe numarul de tel. 0722543412 Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites