Posted 23 Jan 2008 · Report post Salut, sunt student la Psihologie, in an terminal, si imi fac lucrarea de licenta in domeniul Psihologiei Rutiere. Lucrarea e coordonata de un profesor universitar recunoscut in domeniul Psihologiei Transporturilor. Am nevoie de cat mai multi soferi intre 20 si 40 de ani, din toata tara, care sa-mi completeze cateva chestionare (de personalitate, de stil de conducere a automobilului etc.). Daca e cineva interesat, il rog sa-mi trimita un mail pe adresa: syrius86@yahoo.com, sau sa-mi dea un personal message pe acest forum, si ii voi trimite chestionarele pe mail-ul personal. In schimb, pot sa ii trimit profilul de personalitate care i-a iesit, si interpretarea testelor pe care le-a completat. Mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2008 · Report post Eu nu am inca 20 dar daca ai nevoie de si de persoane sub 20 soferi considera 3 chestionare facute , poate chiar mai multe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2008 · Report post E ok si sub 20 de ani... Share this post Link to post Share on other sites