Posted 16 Feb 2012 · Report post Am o problema la masinuta ce o am acum, un corsa c 1.3 td din 2004 ( motor fiat ), poate are cineva o idee despre cauza. Problema e legata de temperatura apei, aceasta scade foarte repede cand masina sta la ralanti, in 5 - 10 minute deja acul ajunge pe la vreo 20, de la 85 de grade. Daca plec la drum creste imediat. Caldura baga dimineata in 2 - 3 km maxim dar acul de la temperatura nu se clinteste decat dupa kilometrii buni de mers turat. Sonda de apa am schimbat-o, temperatura e citita bine daca pun interfata pe ea. Poate fi defect termostatul chiar daca baga caldura relativ repede ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Feb 2012 · Report post Rob, tin sa-ti reamintesc ca este un forum monomarca, si anume VOLVO, si indiferent de vechimea membrilor respectam regulamentul, ok ? Problema ta poate fi termostatul, iar caldura sa-ti bage repede pt. ca ai un incalzitor auxiliar, probabil electric. Topic closed Share this post Link to post Share on other sites