Posted 24 Feb 2012 · Report post Sfat prietenesc . Nu va faceti cumparaturile la Carefour Chitila . In decurs de fix 1 an am ramas din nou fara oglinzi ( de data asta stantate oglinzile si cu antifurt montat pe rama de plastic ) . De asta daca mi-au rupt bratele de la oglinzi si au luat sticlele . In cele din urma cu ajutorul celor de la sectia 5 politie si cu putin mai mult noroc i-am prins pe faptasi . Si drept urmare am de vanzare 2 oglinzi ( bratul din plastic care vine pe usa + 1 motoras intreg + unul semi rupt + 2 sticle ) Preturile ar fi urmatoarele : - brat stanga oglinda complet cu motoras si oglinda ( adica completa dar cu rama ciobita unde a fost antifurtul ) pret 300ron - brat drepta intreg , dar cu motorasu rupt si oglinda - 150 ron - cele 2 oglinzi ( doar sticla ) la pretul de 250 ron ( sunt noi , oferite de casco impreuna cu bratele si motorasele de pe masina ) alexandru.moga@yahoo.com 0761.32.48.69 Ps . Pentru tot pachetu pretul este de 400 ron Ps 2 . Nu trimit prin curierat . Ps 3 . Pentru persoanele care vin sa le ridice personal direct din zona unde stau eu fac o reducere pentru drumu si timpul pierdut . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Feb 2012 · Report post Bratul de pe dreapta + cele 2 motoase s-au dat . Mai ramane bratul stang ( capac intreg , doar bratul care se prinde de usa este rupt ) - 50 ron Cele 2 sticle 240ron . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2012 · Report post 240 ron = 2 oglinzi volvo S60 / v70 / s80 1999 - 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 pana la jumatatea anului 2004 ! Pentru ridicari personale fac o reducere . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Mar 2012 · Report post 0761.32.48.69 este nr meu , astept cu mare placere . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2012 · Report post Pretul este de 200 ron pentru cine vine pana la mine sa le ia . Share this post Link to post Share on other sites