Posted 27 Feb 2012 · Report post Inchei polite de asigurare auto tip CASCO si RCA. Numele meu este Vlad Bocean si pot fi contactat la numerele de telefon 0724.899.232 si 0755.455.792, e-mail vlad.bocean@groupama.ro Daca doriti sa verificati valorile primelor de asigurare pentru automobilul dumneavoastra, puteti intra pe calculatorul Groupama. For life. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Mar 2012 · Report post As dori sa prezint si trei calculatii de CASCO si RCA pentru trei modele Volvo. Calculatiile sunt pur orientative, deoarece o calculatie reala poate depinde de mai multi factori: numarul de kilometri, istoricul de daune, anul fabricatiei masinii, alegerea fransizei (in cazul CASCO), indicele de bonificatie (bonus/malus) etc. Aceste calculatii au fost facute la indice de bonificatie B0, cu fransize 0 pentru daunele partiale si totale. Astfel ca valoarea primelor reale poate avea oscilatii mici sau mari in ambele directii. Volvo S40 1.8 125 CP RCA (Persoana Fizica): 645 RON/12 luni CASCO TOTAL (toate acoperirile, inclusiv furt, daune cu autor necunoscut, daune asupra suprafetelor vitrate)(PF): 1100 EUR/12 luni Volvo C30 1.6 100 CP RCA (PF): 557 RON/12 luni CASCO TOTAL (PF): 950 EUR/12 luni Volvo S60 D5 Kinetic (2008) RCA (PF): 900 RON/12 luni CASCO TOTAL (PF): 1400 EUR/12 luni Va multumesc si va doresc o zi buna. Vlad Bocean 0724.899.232 vlad.bocean@groupama.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2012 · Report post salut,ma intereseaza o oferta pentru rca si casco pe firma pentru un s40 2.0d din 2009.Trimite-mi un mesaj cu datele de care ai nevoie. multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2012 · Report post Buna ziua. In urma calculatiei pentru Volvo S40 2.0 D Kinetic, mi-au iesit urmatoarele oferte: RCA: 832 RON CASCO TOTAL (fransize 0 dauna partiala/dauna totala): 823 Euro. V-am trimis si mesaj cu variantele. Astept raspunsul dumneavoastra. O zi buna, Vlad Bocean 0724.899.232 vlad.bocean@groupama.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2012 · Report post Buna ziua, oferta ramane valabila. Inchei polite asigurari auto si non auto. In plus, ofer o reducere de 10-15% pentru asigurarile facultative (CASCO, asigurari facultative de locuinte). Astept cererile dumneavoastra pe vlad.bocean@groupama.ro. Numai bine. Share this post Link to post Share on other sites