Posted 6 Mar 2012 · Report post Buna ziua Am nevoie de volan,(fara airbag), scrumiera, macaralele electrice de la usile fata (vad ca pe spate erau manuale),si eventual plansa de bord completa (a mea e cam valurita si are torpedoul rupt de niste "curiosi" ) , motorasele si bratele stergatoarelor de faruri, daca era dotata cu asa ceva Daca se poate niste preturi Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Mar 2012 · Report post volanul fara airbag este 100 lei scrumiera ti-o fac cadou macarale geamuri fata cu butoane cu tot 450 lei plansa de bord e impecabila cu tot cu butoane 300 lei vrei si climatronicul ?Salut pai daca o gasesti mai ieftina cutia ia-o din alta parte dar eu cred ca ti-o da cheala fara cilindru fara rulment ceea ce inseamna niste banii in plus oricum este alegerea ta nu te oblig sa cumperi de la mine poti cumpara de oricine vinde piese Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2012 · Report post Antena electrica mai functioneaza? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2012 · Report post Va rog, fara comentarii inutile - vai ce ieftin gasesc in alta parte, vai ce prost arata piesa aia, etc. Cine doreste cumpara, negociaza si cam asta-i toata treaba.Doresc: - flansele de la amortizoarele fata - daca nu sint rupte sau crapate - etrieri fata/spate - geam oglinda dreapta (daca ii functioneaza rezistenta de incalzire). Un pret pentru tot pachetul, te rog. Si un telefon, sa putem vorbi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2012 · Report post am antena electrica functionala 100 leisalut am luat un nou 850 in seara asta are motorase intacte de la stergatoarele de faruri are perdeluta pt luneta motorul este 2.0 20 valve geamuri electrice fata si toate reperele de caroserie impecabile fara loviturii si indoiturii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Mar 2012 · Report post Salut ! Cam care ar fi pretul pentru motorasele de faruri ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Mar 2012 · Report post salut motorasele pt stergatoarele de faruri le dau la 150 lei setul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Mar 2012 · Report post Specifica te rog din ce an este masina achizitionata recent. Ma intereseaza cele doua semnalizatoare fata daca sunt in satare foarte buna si desigur daca se potrivesc la modelul cu facelift . Daca eventual ai si bratele de la stergatoarele de faruri in stare buna ! Multumesc ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Mar 2012 · Report post masina este 93 semnaizatoarele sunt perfecte chiar nu au nici o zgarietura nimic si cred ca se potrivesc si pe modelul 94 dar am sa iti spun sigur maine cand o sa probez unul pe masina mea . Din pacate bratele de la stergatoare lipsesc cu desavarsire, am doar motorasele Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2012 · Report post Multumesc pentru raspuns, daca este din 93 atunci semnalizatoarele sunt mai mari deci nu se potrivesc. Sigur ! Dar cum nu este nici o graba, montez prima data farul cumparat de la tine si pana atunci poate mai cumperi un 850 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Mar 2012 · Report post Salut,ma intereseaza si pe mine caseta de directie,,,asta la urgenta...si dupa 2 aprilie,cand ma intorc in tara,vreau sa vad masinile si ce a mai ramas din ele ca am multe de cerut si pe loc imi vin idei..)...daca nu dai motorasul de faruri ar fi si ala pe lista de HOT....merci mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Mar 2012 · Report post salut caseta de directie ti-o dau cu tot cu capete de bare si cu conducte la pretul de 600 lei disc daca vrei mai multe piese se mai discuta. uite si nr de tel 0769106390 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2012 · Report post Salut, Te rog sa imi spui si mie un pret pentru flansele de la amortizoare. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2012 · Report post salut flansele sunt 100 lei setul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2012 · Report post Burduful care face legatura dintre filtru de aer si clapeta de admisie aer exista? Daca da, la ce pret? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2012 · Report post exista si acel burduf e 50 de lei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2012 · Report post Salut, ma intereseaza si pe mine, -burduful mai sus mentionat daca il mai ai -geamul oglinzii stanga daca este incalzita merci, Marius Sibiu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2012 · Report post mai am un burduf e 50 lei iar gemul de oglinda incalzit e 50 lei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2012 · Report post burduful e in stare buna?iti trimit maine un raspuns final.merci! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2012 · Report post e in stare perfecta iti pot trimite o poza cu el daca imi dai o adresa de mail Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2012 · Report post Am belele cu masina si am perdut azi timp si bani ca sa o repar si nimic, imi moare motorul dupa ce se incalzeste si nu.i dau de cap,am crezut ca sunt fisele,dar m-am inselat...in fine. Deocamdata nu mai am bani pt burduf,mi-am cumparat niste bujii azi si s-a terminat bugetul pt masina. Am sa revin eu mai incolo,multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2012 · Report post cred ca stiu ce are masina uite un nr de tel 0769106390 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post VAND INSTALATIE GPL PT VOLVO 850 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post VAND INSTALATIE GPL PT VOLVO 850 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post pretul este de 1000 de lei instalatia este montata pe o masina se poate proba inainte de demontare are butelie mare de 60 l Share this post Link to post Share on other sites