Posted 5 Mar 2012 · Report post Laptopul se prezinta intr-o stare impecabila..atat estetic cat si functional.... proc intel core 2 duo 2.4 ghz 2gb DDR3 160Gb HDD display 13.3" LED VIDEO DEDICATA Nvidia Geforce 9400 webcam wifi bluetooth usb DVDRW etc.... Bateria tine 6 ore in macOs si 3 ore in windows 7 Doar cashh rog maxima seriozitate Localitate: Bucuresti Specificatii: Tip Procesor: Intel Core2 Duo Frecventa: 2.40 GHz Memorie RAM: 2048 MB Tip memorie: DDR3 Diagona LCD: 13.3 Capacitate: 160 GB Pret 2200 ron 0786748538Memorie ram 4 GB nu 2 rectific.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2012 · Report post Deci nu este macbook , este macbook pro , si 2 la mana te rog te rog posteaza serial numberul , astfel incat viitorul cumparator sa stie daca ceste sau nu furat . Serialul ori il citesti de pe spatele laptopului , ori se intra ins istemul de operare mac osX , se da click pe marul de sus stanga , dupa care about this mac , si in fereastra nou aparuta dublu click pe versiune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2012 · Report post ok am sa scriu mai pe seara serialul momentan e la cineva care ia instalat windows 7:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2012 · Report post Serialul este scris pe spatele laptopului , deasemenea trebuie sa specifici daca are sau nu discurile de sistem , cele care au venit 1 data cu achizitionarea mac-ului . Fara ele o noua reinstalare de sistem este aproape imposibila daca nu se achizitioneaza un sistem de operare retail . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2012 · Report post discurile le am......laptopu a fost lasat la mine pentru niste bani e trimis de 3 luni din anglia .....deci nu bag mana in fok ca e luat din magazin.....avand in vedere persoana care la lasat...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2012 · Report post @danutttz, o mai zguduim mult ? Postezi serialul laptop-ului sau inchidem topicul ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Mar 2012 · Report post discurile le am......laptopu a fost lasat la mine pentru niste bani e trimis de 3 luni din anglia .....deci nu bag mana in fok ca e luat din magazin.....avand in vedere persoana care la lasat...... Share this post Link to post Share on other sites