Posted 18 Mar 2012 · Report post Volvo 850 t5, anul 1994, motor 2000cm 20v, inscris in RO, stare de functionare buna,sunt propietar pe carte. Pretul este 1200 euro. O sa revin maine cu poze Pentru km rulati nu stiu ce sa zic ca a ramas la 180 mii, dar in schimb motorul trage foarte bine, nu se aude nici o bataie sau alte zgomote. Pt detalii 0767533516 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2012 · Report post Asteptam citeva poze - interior, exterior, motor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2012 · Report post Ma scuzati ca nu am trimis pozele pana acum dar am avut foarte multa treaba, ajung tarziu acasa. Asta seara am ajuns putin mai devreme dar pana sa o termin de spalat s-a intunecat afara si nu am reusit sa fac mare lucru. Va trimit ceva acum dar maine revin cu alte poze pe lumina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post Buna seara , atasez pozele cu scuzele mele pt intirzierepoze Share this post Link to post Share on other sites