Posted 18 Mar 2012 · Report post Salutare pentru cei interesati am un Volvo 744 Turbo diesel motor VW D24 TD, scaune incalzite , trapa, oglinzi actionate electric masina o detin de trei ani timp in care am circulat cu ea aproximativ 15 000 km, cel mai lung drum fiind la Frankfurt In acest timp am schimbat toate bucsile de la toate articulatiile fata-spate, distributie, tapiteria scaune fata, Pe langa masina am achizitionat un set de usi un set de aripi si contraaripi, un bloc motor complet, pompa de injectie, injectoare care sunt incluse in pretul masinii de 1300 de euro 0724 558 495gle 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2012 · Report post Ai uitat să precizezi cât este de veche (anul fabricaţiei şi numărul de kilometri). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2012 · Report post masina este din 1986, are 250 000 km are itp-ul pana in 2014 si pretul este negociabil 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 May 2012 · Report post incearca sa o vinzi piese,....poti obtine un pret mai bun Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2012 · Report post ce putere are in kw? consumul calculat de tine pana acum, care este urban/extraurban/autostrada eventual? Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jun 2012 · Report post masina a suferit o reparatie capitala a motorului adica segmenti, supape, ghiduri supape, cuzineti noi, chiulasa nefisurata intre supape motiv pentru care pretul este de 1500 de euro, cosumul extraurban este de 6%, urban nu stiu caci nu o folosesc in oras Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jun 2012 · Report post mar interesa pompa de injectie si injectoarele,imi faci un pret pe ele.multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2012 · Report post masina se vinde intreaga nu se dezmembreaza Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2012 · Report post am inteles ca nu se dezmembreaza dar ai spus ca pe langa masina ai si injectoare noi separat.am zis poate dai injectoarele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jun 2012 · Report post din pacate nu dau masina decat intreaga si cu piesele de rezerva altfel nu ca daca raman cu ea sunt binevenite, insa nu inteleg de ce nu le repari pe ale tale Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2012 · Report post sunt bune ale mele,am zis ca sa le am de rezerva Share this post Link to post Share on other sites