Posted 21 Mar 2012 · Report post Dupa cum spune si titlul vand/schimb ceas de buzunar marca: longines material: argint puritate 875 greutate: 97 de grame An de fabricatie: 1909 pret 500 euro scuze pentru poze maine am sa ii fac altele mai reusite ceasul functioneaza perfect ii trebuie doar sticla si cheita de armare....sticla am sparto chiar azi mi-a scapat pe jos....nu este scumpa.....ceasul este original accept orice fel de verificare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post "Ecranul" nu ar trebuii sa fie din Safir ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post habar nu am nu cunosc din ce a fost ecranul sa spart aseara mi-a scapat pe ciment si sa facut tandari ....nu era lipit si cand am intors ceasul a cazut sticla...nu cunosc materialul sticlei....am bucati din ea da e facut praf....nu era zgariat avand in vedere vechimea lui.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2012 · Report post am fost cu ceasu la ceasornicar este autentic si nu geamul era unul normal sticla nu era din safir nu era din nimic ....am pus un geam din cristal mineral zilele acestea o sa imi aduca si cheita la el oferta ramane valabila la acelasi pret ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Mar 2012 · Report post rectific anul 1902 dupa seria de pe mecanism... http://www.vintagewatchresources.com/year_identifier.php Share this post Link to post Share on other sites