Posted 27 Mar 2012 · Report post Azi dimineata la semafor opreste un individ cu un logan in dreptul meu si ma intreaba daca vreau un set nou de roti (parca a spus ca sunt de iarna). Cum am deja un set ii spun ca nu sunt interesat. Omul specifica ca sunt noi noute, luate din germania, cu cauciucuri 205/55/16, ca le-a luat pentru el (desii loganul nu cred ca e in 5 prezoane), dar nu se potrivesc. In fuga i-am cerut numarul de telefon si mi-a specificat ca le da cu 1000 ron. Daca e cineva interesat rog pm ca sa ii trimit numarul de telefon. Nu stiu daca sunt de tabla sau aliaj, nu stiu daca cauciucurile sunt noi sau sh. Cine e interesat sa il sune. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Mar 2012 · Report post Aveti toti rotilele la masini? Acum 2 luni cineva a coborat la masina si cand sa plece a constatat ca avea 4 bucati de BCA in loc de roti. Am inteles ca se practica sportul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Mar 2012 · Report post cele mai bune afaceri se fac la semafor! asa a fost mereu. Share this post Link to post Share on other sites