Posted 30 Mar 2012 · Report post Cum spune si in titlu repar urmatoarele : -frigidere ( aici intra si congelatoarele , combinele frigorifice , lazile frigorifice , combinele No Frost si tot ce mai exista ) . - aer conditionat ( montaj , reparatie , diagnosticare ) . - aer conditionat auto ( in principiu doar partea de verificare presiuni , incarcare , verificare pierderi ) . La aerul conditionat auto este mai complicat datorita electronicii si multimii de senzori care echipeaza modele mai noi . Preturile sunt in functie de complexitatea lucrarii . Ofer si asistenta prin telefon in limita unui program normal ( Luni-Duminica intre orele 08-22 ) . Telefon : 0740055508. Florin . Mentionati ca sunteti membru VOLVO CLUB pentru ca acest anunt este postat doar aici si se adreseaza membrilor acestui club . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2012 · Report post Salut ! o incarcare de freon cat face ? Tin sa precizez ca intra 750 gr de freon . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2012 · Report post Salut. 60-100 ron. Depinde cum vrei sa facem , vin eu la tine , te deplasezi tu la mine . Intrebarea mea este , de ce vrei incarcarea cu freon pentru ca nu ma doare mana sa iti bag niste freon ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2012 · Report post Salut. 60-100 ron. Depinde cum vrei sa facem , vin eu la tine , te deplasezi tu la mine . Intrebarea mea este , de ce vrei incarcarea cu freon pentru ca nu ma doare mana sa iti bag niste freon ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post Saptamana aceasta am facut "plinul" cu freon. Sly a fost foarte dragut, ii multumesc si aici si il recomand celor interesati Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post Salut! Ce tarif percepi pentru a monta un aer conditionat? Merci anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post Salut! Ce tarif percepi pentru a monta un aer conditionat? Merci anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post Aparatulul este nou, etaj 10 din 10! La ultima intrebare (cate gauri si cati metri de traseu) ma gandeam la doua variante: 1 - o gaura si maxim 2-3 m de traseu; 2 - o gaura si cam 5 metri de traseu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2012 · Report post Salut. Un pret aproximativ daca aparatul nu are kitul de tevi ar fi de 350 ron ( de obicei majoritatea au kitul de 3 ml in cutie ). In acest pret intra maxim 3 ml de traseu frigorific . Pentru mai multe detalii poti sa ma suni sau imi lasi un nr de tel. pe privat . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2012 · Report post Nu stiu daca are sau nu kit-ul de tevi (nu am ridicat inca aparatul)! Magazinul de unde-l cumpar ofera instalare contra sumei de 289 lei (maxim 3 metri traseu), de asta te-am intrebat, ma gandeam ca ies mai ieftin . Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2012 · Report post Nici o problema . Fiecare face ce vrea cu banii lui. Am intrebat daca are kitul de tevi pentru ca acesta costa aproximativ 150 ron + suportul . Daca scazi manopera ramane 200 ron dar deja intram in detalii . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Aug 2012 · Report post Salutari. Noul meu numar de telefon este 0757070981 . Am schimbat firma si domeniul de activitate , dar sunt in continuare disponibil pentru membrii Volvo-Club in masura posibilitatilor . Imi cer scuze celor care le-am rezolvat diferite probleme si nu au numarul de telefon nou . Sper sa citeasca acest mesaj . Share this post Link to post Share on other sites