Posted 6 Apr 2012 · Report post De mult timp, numai când avea chef, mesajul la ulei se aprindea şi îmi indica faptul că presiunea la ulei este scăzută şi să opresc maşina în condiţii de siguranţă. Ieri, dau o fugă până la Botoşani...totul perfect, la întoarcere merg un pic mai sportiv(140 - 150 km/oră) şi iar văd mesajul în bord....de unde deduc că acesta se aprinde doar când turaţiile cresc şi implicit viteza de rulare este mai mare! Acum am rugămintea de a mă ajuta cu un sfat, să pot scăpa de problema asta, care mă cam tracasează de ceva vreme! Aştept sfaturile şi propunerile voastre ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Apr 2012 · Report post Verifica sa nu patesti ce-a patit BogdanG, care avea sorbul infundat ! La el s-a lasat cu schimbat de cuzineti, etc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Apr 2012 · Report post Si unde se afla sorbul acela? Pot sa-l schimb si singur? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Apr 2012 · Report post Poti sa dai noroc cu el dupa ce dai jos baia de ulei, si speli bine-bine molozul care cu siguranta s-a adunat acolo... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Apr 2012 · Report post Asaaaaa...Multumesc mult...maine sunt curios ce gasesc acolo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 May 2012 · Report post Ai gasit pana la urma ceva acolo la baia de ulei, mizerie? Sau n-ai mai facut nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 May 2012 · Report post Am patit si eu treaba cu becul de ulei .. baia impecabila , pompa la fel ... SF frate BTW , i-am bagat un manometru in loc de senzor si 0 bar presiune . Share this post Link to post Share on other sites