Posted 19 Apr 2012 · Report post Salut, As vrea sa imi schimb si eu amortizoarele de la hayon. Am un v40 disel din 2001 85kw. M-am tot uitat dar nu sunt sigur ce am de facut si nu vreau sa stric ceva. Mi-ar fi de folos niste sfaturi de la oameni mai experimentati in asemenea probleme. Multumesc anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Apr 2012 (edited) · Report post Scoti sigurantele cu o surubelnita dreapta si tragi de ele dreapta sau stanga depinde pe ce parte sunt . Bafta ,n-ai cum sa le strici. Edited 19 Apr 2012 by adrian mangalia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Apr 2012 · Report post Da, sunt niste sigurante din sarma otelita la capete, care impiedica bila sa iasa din locas. Se scot afara cu o surubelnita sau un patent. Spor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Apr 2012 · Report post Se scot relativ simplu.Sa scoti cele vechi e relativ simplu.Ai o degajare, bagi surubelnita in ea scoti sigurantele si iese amortizorul.Il scoti si pui altu in loc.Sa fii atent ca nu e bine ca sigurantele de la cel nou sa sara.Nu de alta..dar e bataie de cap sa le pui la loc.Mai ales daca sunt noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2012 · Report post Ok, am inteles cum se procedeaza. Va multulesc mult. Share this post Link to post Share on other sites