Posted 24 Apr 2012 · Report post salutare iubitorilor de volvo imi curge borcanul de la lichidul de servo si vreau sa il schimb singur imi puteti spune si mie pasii va rog frumos.cum sa il dau jos si cum scot lichidul afara fara sa fac motorul varza multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Apr 2012 · Report post Pai simplu, se ridica impreuna cu vasul de expansiune, se declipseaza de pe acesta dupa care versi intr-un alt recipient(lighean) continutul . Furtunele sunt destul de lungi si iti permit sa versi continutul dupa care desfaci colierele, scoti furtunele si montezi noul vas . Problema e alta, toate borcanele de servo pana in 2005 curg pe la capac, nu rezolvi nimic daca pui tot un astfel de borcan. Mai bine schimbi garnitura sau dopul . Foarte rar se sparge borcanul . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Apr 2012 · Report post Multumesc pt sfat bogdane Am mai schimbat odata capacul care nu era nou si tot curge acum am vas nou si incerc doar sa schimb capacul sa vedem daca mai curge. Multumesc inca o data Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Salut capac borcan sevo 60 lei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 May 2012 · Report post sal imi cer scuze pt ca nu am raspuns dar nu prea am timp sincer da am luat de la volvo tot vasul dar inca nu l am pus doar capacul l am pus si tot curge deci trebuie tot vasul schimbat ms frumos Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post sal imi cer scuze pt ca nu am raspuns dar nu prea am timp sincer da am luat de la volvo tot vasul dar inca nu l am pus doar capacul l am pus si tot curge deci trebuie tot vasul schimbat ms frumos Salut, trebuia sa il cumperi busonul nou nu de la dezmembrari , schimbai vasul daca era fisurat , la mine curgea pe la buson si l-am cumparat nou , o sa ma uit sa vad daca mai curge. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post Am mai schimbat odata busonul si tor curgea acum am luat busonul de la vasul nou si tot curge Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post Eu l-am schimbat si nu mai curge e bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 May 2012 · Report post de unde pot cumpara un buson nou Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 May 2012 · Report post De la mine ? Sau de la oricare din magazinele de piese prezente pe site... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2013 · Report post Si mie a inceput sa imi curga de vreo 2 sapt adica de cand a venit caldura , o fi de la garnitula aia de pe buson ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2013 · Report post Se pune busonul la bazinul de servo, se strange la maxim, dupa care se da inapoi cam un sfert de tura. La un moment dat se simte ca tine mai bine si nu mai curge Share this post Link to post Share on other sites