Posted 27 Apr 2012 · Report post -Fabricatie 02.1996 -Km 210.000 -Culoare gri metal -Jante 16 toli aliaj cu anvelope noi de vara -Cauciucuri iarna noi 16 ''+ doua rezerve -Clima manuala bizona -Xenon -Stergatoare faruri -Folie geamuri omologata -Proiectoare -Suport pahare cotiera -Geamuri,faruri,oglinzi electrice -Motor 2000 cmc 211 cp -Auto este inmatriculat in bulgaria,proprietarul fiind trecut in carte si talon. -Asigurare,itp,carte verde valabile pina in 31.01 2013 -Pretul este de 2100 euro usor discutabil Contact = 0767671303 , 0736133674 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Apr 2012 · Report post schimb cu nu vrea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Exista vreun motiv pentru care sa nu poata fi inmatriculat in Romania? Si daca nu, imi poti spune te rog norma E/emisiile sau eventual cat ar fi taxa? Ceva urma de istoric de service? Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post NU. Nu exista nici un motiv pentru care nu ar fi inmatriculata in Ro. Stiu ca este euro 2 dar nu stiu cit ar putea fi taxa,(cred ca este destul de mult avind in vedere ca este 1996 ca an)dar putem afla. Ca si istoric de service: -Masina a fost adusa din italia de cineva care lucra acolo,a vindut-o unui roman care si-a batut joc de ea si am luat-o noi in batista cum s-ar zice,adica praf. -Eu i-am schimbat,turbo,debitmetrul,planetara scurta,telescoape haion,un far,ferodouri spate,senzorii detonatie sh si noi am pus curea accesorii,filtru aer,ulei,filtru ulei . Cam asta ar fi istoricul masinii din momentul in care am achizitionat masina si pina azi,ce a avut inainta nu se stie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Mirifica taxa in Ro costa aproximativ 1785 Euro sau 7678 Lei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post stati la coada.... merg dupa-amiaza s-o vad ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Bravo Valiii ... acum trebuie udata Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Bravos domnule ! Daca ar fi sa fac o comparatie, utilizand termeni din unul din hobby-urile mele mai vechi (tehnica militara din WW 2) as zice ca masina asta reprezinta un veritabil "vanator" pe langa "bombardierele" ce "zboara" pe soselele patriei. Sa o folosesti sanatos cat mai multa vreme. Satisfactii din partea ei sunt sigur ca o sa ai. Respecte ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Felicitari pentru achizitie, ma bucur ca a ajuns pe maini bune. Sa inteleg ca in curand il voi vedea ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Apr 2012 · Report post Felicitari, sa te bucuri de ea. Si eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa iau o jucarie de-asta, sa intru in randul lumii. O s-o iau pe urmatoarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2012 · Report post Am mina buna,se poate inchide postul ca a fost infiat copilul. Share this post Link to post Share on other sites