Posted 4 May 2012 · Report post salutare, vand un set complet de husa piele originala volvo pentru scaun sofer. Au fost cumparate pentru masina mea din SUA dar nu se potrivesc la nuanta. Eu am platit cu tot cu transport si vama 1750 ron Sunt aproape impecabile. pentru cei care sunt interesati pretul pentru set scaun sofer 1000 ron am atasat pozele dar sunt foarte multe umbre care altereaza imaginea Tel. 0722412801 Viorelpoza suplimentara Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2012 · Report post Sint pentru S80, banuiesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2012 · Report post da, sunt pentru S80 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2012 · Report post Esti sigur ca nu e buna culoarea? Eu cand curat tapiteria devine aproape alba...si dupa 2 saptamani redevine spre bej.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2012 · Report post sunt sigur, se vede destul de clar diferenta Share this post Link to post Share on other sites