Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adam

PIESE 850 - M-am hotarat sa-mi dezmembrez t-5-ul

18 posts in this topic

Am luat decizia de a-mi dezmebra masinutza. Motive: lipsa de mecanici dornici sa-si bata capul cu o astfel de masina, si in al doilea rand intretinerea destul de mare. Am incercat, si cred ca am reusit sa va fac niste preturi rezonabile.Pret masina completa 1300 Eur(de acasa, dusa la Bucuresti 1500 Eur).Variante transport piese: curier sau va adunati mai multi cu un bus si va astept la Arad.La celelalte piese gen furtune, ''plasticaraie'', ornamente etc.se discuta direct(preturi mai mult simbolice). Conditia pentru a incepe dezmembrarea consta intr-o comanda de minim 500 Eur. O zi placuta!

Lista preturi:

-radiator racire+radiator clima=150 Eur

-bara fata+bara spate+aripi+faruri(far stanga putin fisurat de la o piatra)+capota=150 Eur

-haion(inclusiv luneta)=80 Eur

-usi fata-spate(inclusiv gemurile+macarale+butoane actionare geamuri)= 150 Eur

-interior complet ( crem, partial piele, stare normala)=100 Eur

-alternator+electromotor=150 Eur

-radiator intercooler= 50 Eur

-oglinzi(el si incalzite+butoane actinare)=60 Eur

- jante(t-5+ cauciucuri iarna +roata de rezerva)=200 Eur

-Volan=30 Eur

-stergatoare faruri(instalatia completa)=50 Eur

-semnalizari pe colt+ semnalizari aripi=40Eur

-ECU( an fab. 1995)= 80 Eur

-rampa injectoare=140 Eur

-sonda lambda( aproape noua rulata 2000Km)50 Eur

-PCV(nou 500 km)=40

-PCV vechi (fara nicun defect)=10 Eur

-rezervor+pompa benzina=60 Eur

-debitmetru aer= 60 Eur

-cutie+planetare= 100 Eur

-3 sensor ABS(al 4-lea senzor dreapta spate defect)+ unitate ABS(track)=90 Eur

-s.a.m.d

Este chiar asa de greu de intretinut astfel de masina?Intreb intrucit tot ce este diesel imi face mie impresia ca trebuie sa ai un buzunar pe masura dar nu si pt. benzina.Pe mine ma bate gindul la un T5 si de aceea sint in dubii de ce aud.Sper sa nu te deranjeze aceste 2 rinduri scrise.Bafta la vinzare

La mine e turbina e defecta, dar si motorul are ceva uzura...app masinutza este inmatriculata pe Ro...Pentru mine da...avand in vedere ca detin mai multe auto dintre care aproape toate sunt germane(nu spun ce marca , dar pot spune ca toate in afara de BMW si Porsche, in rest toate) si una singura made in france, am avut ocazia de a compara....diferenta foarte mare. Acum nu stiu ce inseamna asta pentru tine dar am sa-ti dau niste date comparative:la 15 000 km rulati platesc in plus aproximativ 1000 l combustibil, asta insemnand in jur de 5 800lei+ intretinerea (nu service-ul periodic si doar piese care cad efectiv de pe masina in jur de 3000 lei, comparativ cu restul pe care le detin, auto in care in afara de ulei+filtre de cativa ani de zile(Atentie!! vorbim de ani!!!) nu s-a mai facut nimic la ele.

Sper ca nu am suparat pe nimeni...Volvo tot imi va ramane ca masinutza mea de suflet

Ai grija te rog la scriere , citeste regulamentul , astfel vei evita avertizarile .

Eu as avea nevoie de o plasticaraie banala cum a-ti scris dumneavostra mai sus, si anume capacul de la vasul de expansiune, al meu e crapat.

Daca sunteti dispus pentru un asemenea nimic as fi interesat sa il cumpar.

Pentru Neotrim: nu e problema dar vreau sa am un suport inainte de a incepe sa o dezmembrez..o comanda de minim 500 Eur. Tinem legatura.

Salut,

Poti pune cateva poze cu masina?

O poza face cat o mie de cuvinte.

Bafta!

Buna,

Poti sa ne spui te rog mai in detaliu care sunt problemele masinii in momentul de fata? Am inteles ceva cu turbina... Ce inseamna "motorul are ceva uzura"? Cati km are? Ceva istoric de service? Accidente?

Cel putin din poze e frumoasa e pacat sa o dezmembrezi; si poate o ia cineva intreaga si-o pastreaza...

daca se ajunge sa o dezmembrezi, vreau si eu un reper: ornamentul ala L intors de pe fereastra stanga cea mai din spate...

multumesc

Salut !

Si mie mi-ar parea rau sa o dezmembrez . Pretul ei e super OK avand in vedere ca taxa a fost aproape 1000 Eur. Poate reusim sa o scapam de la ''moarte''...Masina nu are accidente la activ. Motorul, spun eu, are uzura datorita km rulati, 225 000 km. In momentul de fata turbina este anulata si asa am reusit sa scap de norii de fum pe care ii lasam in spatele meu. Istoric service incepe de la mine mai exact. Masina este de un an si jumatate in tara, perioada in care a rulat aprox 15 000 km. Cand am luat-o am schimbat tot ce s-a putut: PCV ,sonda lambda, distributie (role , pompa,intinzator, curea), directia aproape toata (caseta a fost singura care a scapat), rulmentii + flanse de la telescoape, placute frana fata-spate+ discuri fata+4 x racorduri flexibile frana, s.a.m.d.

Salut !

Si mie mi-ar parea rau sa o dezmembrez . Pretul ei e super OK avand in vedere ca taxa a fost aproape 1000 Eur. Poate reusim sa o scapam de la ''moarte''...Masina nu are accidente la activ. Motorul, spun eu, are uzura datorita km rulati, 225 000 km. In momentul de fata turbina este anulata si asa am reusit sa scap de norii de fum pe care ii lasam in spatele meu. Istoric service incepe de la mine mai exact. Masina este de un an si jumatate in tara, perioada in care a rulat aprox 15 000 km. Cand am luat-o am schimbat tot ce s-a putut: PCV ,sonda lambda, distributie (role , pompa,intinzator, curea), directia aproape toata (caseta a fost singura care a scapat), rulmentii + flanse de la telescoape, placute frana fata-spate+ discuri fata+4 x racorduri flexibile frana, s.a.m.d.

Pentru cdaugustin: Nu e problema , dar mai intai as vrea sa am un suport ca sa pot intr-adevar sa o dezmembrez.Eu ma gandeam la o valoare de 500 Eur. Cand s-a atins valoare asta am sa o desfac. Si atunci putem vorbi de L( nu are rost sa-ti spun acum un pret dar o sa fie foarte bine) Asta ar insemna sa vand piese mai importante.Tinem legatura. O zi placuta!

Sa inteleg ca singurul defect ar fi turbina?

Masinile astea vin echipate cu acel val care se trage peste portbagaj? Ma gandesc ca orice sw, break, touring sau cum le-au mai numit producatorii ar trebui sa fie dotate cu el doar ca pana acum totate imaginile cu 850 estate sunt cu portbagajul gol....

Daca sunt dotate cu asa ceva si il aveti as vrea sa il iau eu pe langa capacul vasului de expansiune...

Cand va hotarati sa o dezmembrati va rog sa tineti cont de cererea mea :smile:

Buna seara!As dori sa vad si eu masina live,sambata dimineata am drum prin Arad sau mai bine zis pe centura.Ati putea veni cu ea in benzinaria OMV in jur de 9.00?Telefonul meu este 0723707595.Multumesc!Sorin

ce s-a mai intamplat cu masina? o dezmembrati sau a-ti vandut-o?