Posted 3 Feb 2008 · Report post Salut . Numele meu este Bogdan .Bucuresti.27 ani.Director Achizitii Renault. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Feb 2008 · Report post Salut, bine ai venit printre noi ....pe cand schimbi "Brandul"...ceva VOLVO?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Feb 2008 · Report post Renault pentru altii, Volvo pentru tine, desigur, nu ? Bine-ai venit !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Feb 2008 · Report post Bine ai venit ! Sper sa nu vii la o intalnire intr-un Renault :D Numai bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Feb 2008 · Report post Chiar daca detin o masina , din brand-ul din care fac parte , nu pot spune ca sunt nemultumit de ea , ba din contra . Insa chiar daca are 5* la siguranta , cred ca Volvo are mai mult de 5 ,chiar daca numai 5 se dau .Din cauza asta doresc sa-mi iau un V50 .(plus ca intr-un RS nu pot pune atat sotia cat si kinderul , dar intr-un V50 , incap 2 kinderi si ma gandesc in primul rand la siguranta cand iau o masina in care vor merge alaturi de mine atat sotia cat si kinderul ....s-a dus RS :'( :'( :'( ...asta e )ceva plusuri / minusuri ? pentru V50 ?multumesc anticipat . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2008 · Report post Bine ai venit! Sper ca nu o sa te duci cu Volvo in curtea lui Renault . Share this post Link to post Share on other sites