Posted 28 May 2012 · Report post Cumpar ornamentele ce acopera stalpurile din fata, adica din stanga si dreapta parbrizului pentru un s40 Phase1. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 May 2012 · Report post Uau, dar de ce a ajuns in halul asta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 May 2012 · Report post Pentru ca era murdar si l-am spalat dupa care s-o dezlipit panza, am incercat sa-l lipesc dar nu a iesit bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 May 2012 · Report post Aici trebuia sa fi mers la un detailing - aia stiu cu ce trebuie curatate sau ai fi avut garantie daca nu ieseau cum trebuie. Dar nu-i bai, stii data viitoare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jun 2012 · Report post Nu aveam ce sa caut la un detailing pentru ca nu puteau sa-i faca nimic. Oricum se poate inchide pentru ca le-am rezolvat. Le-am imbracat in material nou (un gri ca si bordul). Share this post Link to post Share on other sites