Posted 30 May 2012 · Report post Auto: S40, 1.6D, 2008 facelift cu DPF Atasez aici o poza cu furtunul de care am nevoie. De fapt eu am nevoie doar de partea (racordul/reductie) care se prinde de corpul turbinei. Astept oferte. Multumesc mult. Prefer variante dezmembrai sau solutii echivalente Ford. Tel: 0745 143 621Pentru cinw are nevoie de cod....uite-l: YV1MS765292442753 Multam.De ce nu apare poza? Curios. Try again. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 May 2012 · Report post am eu acest furtun Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 May 2012 · Report post Daca este exact ca cel din poza, din 3 piese si partea dinspre turbina este in conditii bune atunci astept sa-mi dai un pret pentru el. sau sa ma suni 0745 143 621 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 May 2012 · Report post Daca e celalalt model poate il iau eu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jun 2012 · Report post Am luat modelul care imi era necesar. Astept curierul sa faca livrarea. Apoi s-ar putea inchide postul... Multumesc de ajutor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2012 · Report post Mai are cineva furtunul pe care-l cauta si eddy? Volvo V50 1.6 D, 81KW, 2008 Mersi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2012 · Report post Salutare Eu mi-am gasit furtunul acum ceva timp... Insa m-am pus pe reconstructia reperului prin executarea unei matrite necesara executiei a catorva bucati noi... Matrita este gata si trebuie numai sa o dau la injectat. Ca si structura, se va utiliza HNBR ( adica un NBR hidrogenat ) cu rezistenta buna la produse petroliere si o capacitate de utilizare continua in jurul valorii de 100 grade Celsius. Daca mai puteti astepta pana spre sfarsitul lunii august o sa am disponibile cateva bucati pe care le voi trimite GRATUIT la cine are nevoie de ele. Ca idee...o sa cer executarea a 10 bucati. Prima si ultima bucata executata le voi distruge pentru a putea vedea densitatea si consistenta materialului in sectiune. Este foarte important ca materialul injectat sa nu granuleze. Daca ma voi convinge de calitatea materialului injectat apoi o sa va confirm ca pot trimite reperul necesar catre oricine are nevoie doar prin achitarea transportului de catre beneficiar. Share this post Link to post Share on other sites