Posted 17 Jun 2012 · Report post Buna ziua..ma poate ajuta cineva cu un sfat..vreau sa cumpar un volvo c 30 1.6 disel 2007..are o problema de care proprietarul zice ca nu este grava..masina nu merge cu mai mult de 70 km/h..si zice ca ar fi catalizatorul ceea ce nu prea cred....sa mai intalnit cineva cu problema asta..si inca ceva..masina este undeva in italia..cred ca decat tractata trebuie sa o iau si sa o repar aici..ca acolo sunt f f scumpe costurile...multumesc anticipat..o zi buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2012 · Report post Salut. Motoarele de 1.6 diesel sunt foarte proaste, au tot felul de probleme. Probabil filtrul de particule trebuie regenerat, daca nu, schimbat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2012 · Report post Bun venit! Niciodata sa nu cumperi un automobil care nu merge. Sunt destule masini Volvo de vanzare. Mai bine cauta si altceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2012 · Report post va multumesc mult..o sa tin cont de sfaturile vostre..si sper sa ne mai auzim pe acest site..sincer un c 30 imi doresc..dar nu ma asteptam ca acest motor de 1.6 sa aibe atatea probleme..o seara placuta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2012 · Report post Bine ai venit! Orienteaza-te catre 1,6 benzina sau in cel mai rau caz un 2,0 Diesel! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jun 2012 · Report post Poate sa fie si limp mode. Cauta un alt 1.6D sau D2, desi daca iti permiti, as merge pe 2.0 diesel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2012 · Report post Bine ai venit! Orienteaza-te catre 1,6 benzina sau in cel mai rau caz un 2,0 Diesel! C30 benzinar numai de 2.0 sau 2,5 l (T5) !! Dizele cate vrei! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites