Posted 21 Jun 2012 · Report post Buna seara, Am decis sa incerc sa vand masina in care timp de 4 ani am investit o gramada , bani pe care nu ii mai recuperez si nici macar nu incerc . Mai mult ca sigur o sa cumpar un alt volvo , unul cu consum mai mic si poate mai nou . Sa incepem ... Volvo 850 T-5 / an fab. 1995/ 5+1 trepte , manuala / 180000 km pret 4000 euro / date contact : 0722533994 -clima bizonala -4 geamuri electrice -computer de bord - oglinzi incalzite - xenon - jante 16`` - traks -comanda ascunsa antifurt -Alarma In ultimul an masina a fost revopsita integral cu vopsea in 3 straturi perlata / parbriz schimbat / distributie schimbata / revizie + placute de frana schimbate / segmentare motor / etrieri + discuri spate/ jantele originale revopsite /2 seturi de cauciucuri Michelin de vara si Viking de iarna /injectoare curatate / turbina reconditionata/ ambreiaj schimbat+volanta / toate tampoanele de motor schimbate. Au fost mult mai multe dar astea imi vin in minte acuma . Probleme : baia de ulei usor fisurata (ma ocup de sudarea ei ) / compresorul de AC nu exista fizic /Kilometrajul nu functioneaza dar are in jur de 180000 , eu fiind al 2 lea proprietar , primul find unchiul si nasul meu din 1995 . Va rog sa nu comentati pretul , se vinde bine ,nu se vinde iarasi bine . Masina poate fi vazuta in Bucuresti si cei dee la intlnirile periodice o cunosc . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jun 2012 · Report post Am uitat sa specific ca motorul este de 1984 cm3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Sep 2012 · Report post Pret nou 3200 euro sau schimb cu alta masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Oct 2012 · Report post de unde ai luat farurile?! Share this post Link to post Share on other sites