Posted 9 Jul 2012 · Report post Acum două săptămâni am văzut pe net un C30 care a trecut prin mici transformări estetice din care am sa ma inspir și eu; am sa postez aici fotografii cu fiecare modificare To do list:revopsire body kit și masca fațăschimbare grila fata cu una fără crom FK Automotive (http://www.fk-shop.de/en/Sport-grill/Sports-Grills/ABS-Sport-Grill-for-Volvo-C30-Typ-M-Yr-06-09-oxid.html?listtype=search&searchparam=C30)revopsire capac motor în culorile mașinii (Java Brown și Cosmic White)revopsire mâner portbagaj în Java Brownrevopsire elemente interioare plastic (cele doua de pe ușa și consola centrala) în Java Brownînlocuire eleron cu unul din seria DRIVEemontare capace etrier frâne Brembo sau chiar înlocuire cu unii Bremborecondiționare jante Atreusupgrade Polestar 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2012 · Report post montare capace etrier frâne Brembo sau chiar înlocuire cu unii Brembo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jul 2012 · Report post Frumos plan, succes! Sa ne tii la curent. Avatarul tau l-am mai vazut undeva parca.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jul 2012 · Report post Frumos plan, succes! Sa ne tii la curent. Avatarul tau l-am mai vazut undeva parca.. Aștept sa vina grila, dar încă nu am găsit plasticele de interior la dezmembrări,,, vreau sa le fac toate odată am ales ,,, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2012 (edited) · Report post To do:revopsire capac motor în culorile mașinii (Java Brown și Cosmic White)revopsire elemente interioare plastic (cele doua de pe ușa și consola centrala) în Java Brownînlocuire eleron cu unul din seria DRIVEeschimbare etrieri si discuri fata cu unii Brembo sau altta marcarecondiționare jante Atreusschimbare kit suspensie cu una reglabila;upgrade Polestar Done:revopsire body kit + bara față si spate (Claudiu)schimbare grila fata cu una marca FK Automotive (Bogdan) Edited 29 Aug 2012 by VictorGheorghe 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2012 · Report post Arata mult mai bine masina in realitate . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Aug 2012 (edited) · Report post Ne imaginam cine are o imaginatie bogata in domeniu.Ideea este sa se invirta roata cu nerv si energie.Sa conduci un "tablou" scump parca simti ca nu traiesti.Pe unde mergi prin Buc., Victor, sa -i vedem toti caii ?!! Bravo Edited 29 Aug 2012 by V50Saphir Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Aug 2012 · Report post Super ! Felicitari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 (edited) · Report post To do:capac ulei din aluminiu baie uleiînlocuire eleron cu unul din seria DRIVEe (negru)recondiționare/vopsire jante Atreus (negre) sau schimbare cu Sparco/OZschimbare kit suspensie;vopsire capacul de plastic de pe schimbător în Cosmic Whitemontare radiator suplimentar cutie viteze (B&M Racing)montat leduri albe + schimbare culoare display radio si bordvolan R design / sportschimbare consola tunel transmisie cu una model 2008 Done:montat protecții praguri (primus + Alex)revopsire body kit + bara față si spate (Claudiu)schimbare grila fata cu una marca FK Automotive (Bogdan)revopsire elemente interioare plastic (cele doua de pe ușa și consola centrala) în Java Brown rich (Claudiu + Bogdan)schimbare plăcute si discuri OEM cu ATE Power (primus + Alex)vopsit protecții oglinda în negru mat (Claudiu)schimbat "door pin" OEM cu unele IPD (Bogdan) Edited 20 Mar 2013 by VictorGheorghe 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 · Report post Doar unul are termos, si ala este Gu. Se vede in ultima poza Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 2 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 · Report post Doar unul are termos, si ala este Gu. Se vede in ultima poza Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 2 l-am ascuns aici...sa vad daca il gaseste ...tot mi-a facut bucati interiorul Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 · Report post To do:capac ulei din aluminiu baie uleiînlocuire eleron cu unul din seria DRIVEe (negru)recondiționare/vopsire jante Atreus (negre) sau schimbare cu Sparco/OZschimbare kit suspensie;vopsire capacul de plastic de pe schimbător în Cosmic Whitemontare radiator suplimentar cutie viteze (B&M Racing)montat leduri albe consola centralavolan R design / sportschimbare consola tunel transmisie cu una model 2008 Done:montat protecții praguri (primus + Alex)revopsire body kit + bara față si spate (Claudiu)schimbare grila fata cu una marca FK Automotive (Bogdan G)revopsire elemente interioare plastic (cele doua de pe ușa și consola centrala) în Java Brown rich (Claudiu + Bogdan G)schimbare plăcute si discuri OEM cu ATE Power (primus + Alex)vopsit protecții oglinda în negru mat (Claudiu)schimbat "door pin" OEM cu unele IPD (Bogdan G)schimbare culoare display radio si bord (Bogdan G 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 · Report post Genial a iesit bordul Inca esti unicat, in noaptea asta il fac si eu pe al meu . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 · Report post Bai nene, ce inseamna asta? Va jucati cu nervii mei? Va faceti bordurile albe? Si eu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2013 · Report post Nea Ionutze iti place bre pe alb ? Hai ca-ti fac si tie daca se poate sterge verdele . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2013 · Report post Nea' Bogdane... daca nu merge sters, trebuie sa-mi adaptezi cumva bord de S40 ca fac crize. Adica ceasurile strica tot decorul la mine in masina si acum apari cu asta? :crybaby: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Ca sa nu mai deschid un topic nou. Am gasit pe net niste jante Columbia 16", intr-o stare chiar buna (cel putin din poze). Acum mare dilema este, daca aveti idee cum ar arata pe C30 jantele astea? Stiu ca sunt mici dar pt oraselul nostru drag, mi se pare mari si astea. Daca ar fii dupa mine asi pune pe 15", sunt mai usoare, gume mai ieftine, dar cred ca m-ar injura toti posesori de C30 ca stric imaginea ). Stima! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Cred ca ai vrut sa scrii COLUMBA iar de potrivit se potrivesc dar cu inele de centrare . Nu te injura nimeni stai linistit, fiecare face ce vrea cu masina lui . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Nu e nici o problema ET-ul la C30, eu am pus Capella pe 18" si 8J @235 latime, nici o problema . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Nu a iesit nimic nicaieri . Vezi aici . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Pozele arata altceva la fel si realitatea . Nicidecum 2cm cum spui tu . Intre 17" si 18" nu este nici 1cm diferenta iar daca erau 2 cm cum spui tu trebuia sa frece roata pe fata si nu freaca deloc . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Nu a iesit nimic nicaieri . Vezi aici . Papa smurf lipseste pe C30crew.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2013 · Report post Strumfu e mioritic nu are viza de state . Share this post Link to post Share on other sites