Sign in to follow this  
Followers 0
vlpvlp06

Wekeend in Bulgaria

3 posts in this topic

Salut,

Maine as vrea sa plec la mare in Bulgaria,intrebarile sunt urmatoarele:

Stie cineva o cazare ok in Bulgaria?

Ce traseu sa aleg pana acolo?Din cate am auzit exista o autostrada dar pe michelin map nu am gasit-o.

Ai autostrada de la Shumen la Varna .

Cazare : Park Hotel Golden Beach la Nisipurile de aur ( zlatni piasatsi ) .. este bestial hotelul .

L.E. http://www.parkhotelgoldenbeach.com/index.php?language=en - asta e hotelul , am stat de 3 sau 4 ori la el si am fost mai mult decat multumit .

Drum Bun !!

Edited by Brava

Daca vrei senzatii pe sosea, alege drumul prin nordul Bulgariei, ( sudul Dunarii ), pe traseul Giurgiu-Ruse-imediat stanga spre Silistra-Dobrich-Varna (sau Albena).

Spun senzatii, caci drumul e fooaaarte liber, mai ales dimineata devreme si poti sa te bucuri de un traseu frumos, asfalt bun, ceva dealuri si paduri cu serpentine, ocolit de politisti de obicei, si care evita trecerea prin orase. Ruse nici nu-l vezi si ajungi direct la Varna sau Albena fara a trece prin niciun oras ( Silistra si Dobrich au centuri ocolitoare foarte bune ). Daca ramai la Albena, mergi la Hotel Malibu, Kaliakra sau Flamingo. La nisipuri, nu stiu.

In orice caz, nu rata capul Kaliakra si Ferma de scoici Dalboka ( peste foarte bun si scoici, evident ). La iesirea din Ruse, poti lua vigneta de la prima benzinarie, chiar langa giratoriu si iesi apoi spre Slivo Pole si Silistra.

Daca vii azi la intrunire iti dau detalii mai multe.