Posted 18 Jul 2012 · Report post Nu am putut sa ma abtin si sa astept o eventuala trimitere prin posta de la MapCare a ultimului update pentru navigatia mea. Asa ca am licitat pentru ea pe eBay si am reusit sa o achizitionez la 67 euro (+ 11 euro transport din Germania) = 78 euro. Si uite ce mi-a "nascut" mintea: Urmeaza sa primesc pachetul in cateva zile (a plecat de ieri). Daca se mai gasesc doritori, facem o lista, si la o data stabilita (sa zicem.. Duminica 29.07) vedem cati s-au strans, si impartim suma. Cum ajunge la fiecare, vedem de la caz la caz. Product: Volvo RTI MMM+- Europe Media: DVD Previous Volvo Part number: 31326248 Volvo Part number: 31357745 Volvo Part number (MapCare): 31357733 Model compatibility: Compatible with all: Volvo C30 MY 2008 - Volvo C70 MY 2008 - Volvo S40 MY 2008 - Volvo V50 MY 2008 - Volvo XC90 MY 2007 - Coverage Area Albania, Austria, Belgium, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France (incl Monaco), Germany, Great Britain, Greece, Hungary, Ireland, Italy (incl San Marino, Vatican city), Latvia, Lithuania, Luxemburg, Macedonia, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia + Montenegro, Slovak Republic, Slovenia, Spain (incl Andorra, Gibraltar), Sweden, Switzerland (incl Liechtenstein) This product features: - 9 402 292 km of road coverage (248 617 km new since previous version) - 3 596 200 points of interest such as petrol stations, airports, hotels and restaurants - Improved traffic message coverage Discutiile si comentariile, as zice, doar pe PM. Numai pentru membrii volvo-club.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jul 2012 · Report post Rugaminte (deja am primit o gramada de PM-uri cu "merge si la mine"?) - cititi mai bine anuntul. Daca masina voastra nu este una dintre astea: Volvo C30 MY 2008 - Volvo C70 MY 2008 - Volvo S40 MY 2008 - Volvo V50 MY 2008 - Volvo XC90 MY 2007 - va trebuie alta varianta. Eu mi-am comandat doar ce am avut nevoie eu (pentru un V50 MY 2008-) PS - (MY 2008 - adica model din 2008 sau mai nou) MY, (Manufacture Year - anul fabricatiei) poate sa nu corespunda cu anul achizitiei. Ca sa va lamuriti (in caz ca nu stiti deja), verificati in cartea masinii, la pt.5, dupa "/". Daca, de exemplu, masina a fost inmatriculata in 2007, dar acolo scrie "/ 2008", inseamna ca aveti modelul 2008 si intra in "MY 2008-" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jul 2012 · Report post Ne spui te rog site-ul de unde ai comandat, eu am s40 2005, si nu se potriveste ce ai cumparat tu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jul 2012 · Report post Daca citesti binisor ce am scris la inceput.... Ps. Ebay Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jul 2012 · Report post Și , ....să înțeleg că această inițiativă are aspect legal ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jul 2012 · Report post este...doar pentru prieteni (pe PM) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jul 2012 · Report post mai rapida-i varianta http://gpsunderground.com/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volvo/ daca tot umblati cu copii originale Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2012 · Report post mai rapida-i varianta http://gpsundergroun...-systems/volvo/ daca tot umblati cu copii originale Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jul 2012 · Report post Pentru ca am fost baiat cuminte (sau nu), pana la urma m-am procopsit cu doua astfel de "pachete". Cu alte cuvinte, a venit si cel cumaprat de mine de pe ebay, si...cel de la MapCare . Ambele..azi . Se vinde una bucata Volvo HDD RTI - 2012.01, original (DVD 1 si 2), pentru 50 euro. Prietenii de pe PM raman..ca prietenii . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2012 · Report post E voila! Se vinde una bucata sigilat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2012 · Report post O cumpar eu ! Ma intorc luni in Buc. si ne putem vedea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jul 2012 · Report post ok man - a ta iaste. dar luni, ca marti o tulesc. Share this post Link to post Share on other sites