Posted 30 Jul 2012 · Report post Salut , vreau sa vand un Volvo S80 achizitionat in aprilie 2012 din Germania .Masina este din 2007 , accesorizare SUMMUM ,FOUR C , DYNAUDIO , scaune ventilate ,trapa , incalzire stationara programabila cu telecomanda, chiptuning de la HEICO montat de la 0 km , roti vara 18 model ZUBRA ,roti iarna 17 .Masina are 198000 km rulati , toate inspectiile efectuate inclusiv actiunile de rechemare legate de rola intinzatoare .Ultima inspectie in Germania efectuata la 181000 km.In aprilie , la 192000 km , am schimbat uleiul la cutia automata si am facut update-ul la cutie , de asemenea am schimbat uleiul motor si filtrele.Operatii facute la VOLVO IATSA Brasov. Mai multe detalii pe PM. Pretul este de 13500 euro negociabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Sep 2012 · Report post 12500 EUR + 7 L ulei VOLVO 0W30 A5B5 ,, cado '' ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Oct 2012 · Report post 12300 Euro , pret valabil pana in 18 octombrie ! In cazul in care nu se vinde voi da curs unei oferte de schimb + diferenta . Astept si alte oferte de acest gen !Va rog sa va grabiti cu ofertele deoarece s-ar putea sa plec iar pentru o perioada in " Banat" ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2012 · Report post Rog sa se inchida SI acest topic ! Multumesc anticipat ! Share this post Link to post Share on other sites