Posted 31 Jul 2012 · Report post Vand 2 seturi jante aliaj 15inch, pentru volvo, kia, hyundai, mazda si restul modelelor care au prinderea prezoanelor 4x114,3. Jantele vin echipate cu anvelope, acestea fiind bonus. Primul model 600 lei, al doilea model 500 lei. Plata in avans, sau livrare personala. YM: XMihai88 - 0751.024.064 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2012 · Report post Nu vinzi doua din primul model? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2012 · Report post Ba da, 400 lei 2 bucati Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2012 · Report post Daca vrei plata in avans sau livrare personala--exclus ptr ca locuiesc in Ocna Mures -Alba,se practica plata ramburs in asemenea situatii.As vrea sa imi spui si datele de pe jenti ptr ca eu am nevoie de 6J,15, 44. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2012 · Report post Maine o sa dau o roata jos si-ti spun exact datele de pe ele. Nu trimit in tara, fara macar plata transportului in avans. (Daca vrei doar jante pretul pt transport e unul, daca vrei si anvelopele pretul este altul, difera in functie de kg). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Aug 2012 · Report post Nu vreau anvelopele,am mai cumparat si am platit eu transportul cand am primit marfa.Eu chiar ma gandeam ca suporti tu transportul la pretul asta pentru ca aritmetica spune altceva decat 400RON 2 bucati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Aug 2012 · Report post Cred ca-mi pierd timpul cu tine degeaba. Normal ca pretul este altul. Una e cand cumperi un set intreg, si alta e cand cumperi 1 bucata sau 2 bucati. Daca te duci in magazin si cumperi un set de 6 linguri costa 8 lei, daca cumperi o lingura costa 2 lei. E logic nu? Transportul este intotdeauna suportat de cumparator. Nu sunt magazin sa-ti ofer transport bonus. Dar ca sa vezi ca sunt flexibil, iti pot da si transportul bonus, cu o singura conditie si aia o gasesti in primul post. Plata in avans, 400 lei, a doua zii ai jantele la usa. Jantele sunt 6Jx15x44. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Aug 2012 · Report post Nu inteleg de ce-mi vorbesti pe acest ton dar sa platesti in avans o marfa pe care nu ai vazut-o,de la o persoana pe care nu o cunosti,in anumite situatii,poate creea unele neplaceri de care eu chiar nu am nevoie.Nu am facut altceva decat sa negociez, intr-un alt mod pe care se pare ca tu nu l-ai inteles.Iti apreciez flexibilitatea si le iau cu plata ramburs_doar nu crezi ca mi le va da soferul pe gratis.Dimensiunile sunt OK. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Aug 2012 · Report post Daca vrei sa le cumperi, imi spui din ce unghiuri vrei matale poze. Ceea ce o sa ai in poze, o sa ai si la usa. Jantele nu au probleme, le am pe masina, rulez zi de zi cu ea, ce-l putin 100-130km / zi Nu-si mai au rostul alte negocieri. am negociat odata asa ramane. 400 lei plata in avans, transport gratuit, jantele la usa a doua zi. Daca vrei asa bine, daca nu, sanatate maxima. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Aug 2012 · Report post Aroganta ta nu stiu din ce izvoraste si din partea mea poti sa-ti f... jantele.Esti prea smecher pentru mine si ma retrag.Nu cred ca locul tau e pe acest forum-la ce am scris -nici al meu si imi cer scuze pentru cei de buna credinta care probabil vor citi acest topic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Aug 2012 · Report post Exact cum spuneam, mi-am pierdut timpul cu tine. Cred ca tu trebuie sa parasesti forumul nu eu. Eu am pus conditiile inca de la primul post, iar tu ai inceput sa faci gargara aiurea pe aici si sa pui conditii in topicul meu. Daca nu erai de acord, nu mai inteleg de ce-mi pui tu mie conditii, cand eu deschid un topic. PS: Nu stiu la ce te referi cu partea "f.... jantele", dar prefer sa inlocuiesc jantele cu creierii tai. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2012 · Report post Aveti amandoi cate un punct de avertizare. @cristianc: XMihai a fost foarte corect, ti-a oferit posibilitatea de a face poze la ce doresti. Nu iti convine comertul online, esti liber sa iti iei noi de la magazin unde vezi si pipai ce cumperi. Inca o iesire de genul asta si iei pauza la scris. @XMihai: cel mai simplu e sa ignori astfel de raspunsuri. Din pacate pentru replica ta de inlocuire, iti iei si tu un nivel de warn. Continuati pe ton calm sau inchidem topicul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2012 · Report post Suport consecintele, stiam ca o sa iau avertisment, dar am preferat sa-i raspund cu aceeasi moneda, eu nu l-am jignit cu nimic, el a inceput cu ifosele. Restul e ontopic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2012 · Report post Al doilea set s-a vandut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2013 · Report post Topicul nu mai este de actualitate. Multumesc pentru gazduire. Share this post Link to post Share on other sites