Posted 31 Jan 2011 · Report post Mi-a mai ramas din volvo model 95 urmatoarele pe care vreau sa le vand: -Electromotor--2 bucati marca valeo -Alternator- 1 bucata marca valeo -Pompa frana plus calculator abs -Geamurile fata,spate -Hayon cu tot cu luneta -Bara spate stare impecabila -Aripi neruginite fata -Motoras stergatoare -Aeroterme-2 -Motor-benzina 1721.din 95 -Ornamentele din bord partea centrala. -Volan plus airbag - M-ai am foarte maruntisuri plasticuri si tot felul de centuri pentru detali nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0746939215 sau id de mess susanu_raul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post salut! vreau planetarele de la un 1.7 monopunct si o volanta de 1.7 multipunct, ma poti ajuta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Mar 2011 · Report post salut! vreau planetarele de la un 1.7 monopunct si o volanta de 1.7 multipunct, ma poti ajuta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Mar 2011 · Report post up se dau la preturi de nimika contactati-ma pentru orice piesa si va spun daca m-ai am sau nu . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2011 · Report post up Preturi mici pentru toate buzunarele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2011 · Report post Dau piese la preturi mici plus bonusuri ofer si piese care imi tin spatiul ocupat. Intrati si spune-ti ce va trebuie si poate am si le dau eftin de tot . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Mar 2011 · Report post imi trebuie 1 far stg sau sticla far stg Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Mar 2011 · Report post imi trebuie 1 far stg sau sticla far stg Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Apr 2011 · Report post Vand si motorul de la aceeasi masina volvo 440 motor 1721 pe injectie monopunct este dat de pe masina jos de 1 an il dau eftin ca-mi ocupa numai loc in curte.Pret .........300 de ron negociabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Apr 2011 · Report post Salut Raul, Brate capota fata ai? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2012 · Report post vreau si eu daca mai este butonul de avarii. un pret? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Aug 2012 · Report post Vand tot ce mi-a mai ramas din volvo model 94..... Electromotor--valeo---70 de lei Pompa abs cu tot cu vasul de expansiune si calculatorul aferent pompei.....150 ron Vasele de expansiune..apa,racire plus apa parbriz...70 de lei Bandourile de sub far.....60 de lei ambele Bara spate..impecabila....150 ron Haion cu tot cu parbriza...150 ron Usa partea stanga cu tot cu geam...150 ron Macara electrica...partea dreapta 70 de ron Suporturi de prins bara fata intregi cu tot cu partea de plastic..40 de lei Aripi neruginite cu tot cu semnalizator......150 ron ambele Motoras plus cele aferente pentru stergatoare parbriz...70 de lei Ventilatorul de la racirea radiatorului de apa...50 de lei Ventilatorul care baga aer in masina cel aflat in bord..50 de lei Bobine de inductie....cea din care se alimenteaza fisa centrala....100 ron Pentru mai multe detali va rog sa ma contactati la numarul de telefon: 0746939215 Raul Sabau Mare atentie la mai multe piese cumparate primiti discount........vand tot ce mi-a ramas din volvo 440 model 94. Pentru poze si alte detalii...susanu_raul ......cereti poze la tot ce va intereseaza si o sa vi le trimit.. Topic unit cu cel deja existent şi ajustare mărime font (scriere cu caractere nejustificat de mari). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2012 · Report post Acum am pus exact cea ce mai am....scz de off topic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Aug 2012 · Report post Salut Raul, Pune te rog poza de la bara spate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2012 · Report post Salut viorel ..o sa te rog sa-mi lasi un id de mess sau intra pe mine sa-ti dau pozele pe mess..Sau suna-ma pe 0746939215 ca nu prea am timp sa stau la calc .Azi ii fac poze si ti le trimit. Share this post Link to post Share on other sites