Posted 21 Aug 2012 (edited) · Report post Salutare Acum cateva zile, dintr-un exces de zel, mi-am donat Sony-ul din masina unei rude... bazandu-ma pe o varianta care a picat. In consecinta, pana gasesc unul care sa merite deranjul, ma gandesc sa imi pun unul original. Daca aveti careva sau stiti pe undeva, m-ar interesa in special, modelul asta: ...CR-905 din asta a avut masina dar a disparut cu mult inainte sa ajunga la mine. Multumesc anticipat. Edited 21 Aug 2012 by Adi2727 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Aug 2012 · Report post Cu un cr2000 te pot ajuta eu. App 2din nu merge? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Aug 2012 · Report post Nu tin la un model anume dar parca as vrea sa aiba input de cd... cum e la cele cu cd-changer in portbagaj. Ca, in caz ca imi place cum se aude, nu exclud sa il pastrez. Cr2000 nu stiu cum arata... eu nu il gasesc. La o adica... merge si 2din, sa il pun in pozitia cum e la voi, in fata schimbatorului. Dar ce fac cu locul gol care imi ramane sus, in locul la 1din? Nu reusesc sa imi imaginez... Merci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Aug 2012 · Report post Nu poti sa pui un capac ceva?! sau daca seamana cu poza de mai jos,ai putea sa muti butonul de infocenter(cred). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Aug 2012 · Report post Asta din poza ta e generatia 1. La mine e un pic mai diferit. Am capac din ala dar arata cam dubios... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Aug 2012 (edited) · Report post E ok si un CD-401... Specific: dau bani pe el. in caz s-a inteles altceva si de aia e asa liniste.... Edited 27 Aug 2012 by Adi2727 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Oct 2012 · Report post Dupa lupte seculare... doar am reusit sa prea umplu golul, cu un dvd care are atatea fire in spate ca nu reusesc nici cum sa il imping pana la capat. Cred ca maine ma pun cu cuterul pe ele. Ramane valabil cu cass-urile originale. Daca vedeti careva, undeva... sa imi dati de veste, va rog. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Oct 2012 · Report post Mai am o intrebare... Dintre "Dolby" si "Dolby B NR" care ar trebui sa se auda mai bine? Merci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Oct 2012 (edited) · Report post Varianta b....Aia cu "noise reduction"... Edited 4 Oct 2012 by avx 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Oct 2012 · Report post Multumesc. Atunci, cred ca e posibil sa fac rost de un CR-906. Share this post Link to post Share on other sites