Posted 23 Aug 2012 · Report post Motor 1.8 GDI inmatriculata RO schimbate recent distributia completa uleiurile si filtrele placutele de frana (aprox. 3000km) geamuri electrice fata, pilot automat, doua chei, sistem multimedia 6.1 hertz ce include dvd, camera marsarier, bluetooth, telefon, navigatie etc cauciucuri michelin noi . Masina a fost a mea si nu am intentionat sa o vand pana acum deci e o masina ingrijita singura problema care o are sunt capetele de planetara care au inceput sa bata ( buc. aprox 350-550 ron).Toate actele in regula.Mai ofer la masina un set faruri, semnalizarile de pe barile masini cele galbene.Pretul este de 4800 euro neg.sau fara sistem si cauciucuri 3800 euro fix. Sau o dau la schimb pe un Range Rover din acelasi an.Ptr alte informatii 0726 675 992 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Aug 2012 · Report post A fost lovita si in fata si in spate nu-i asa? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Aug 2012 · Report post de mine nu , poate de cel de la care am luat o eu fiind al doilea proprietar Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Sep 2012 · Report post 4000 de euro cu tot ce are pe ea acum Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Sep 2012 · Report post 3500 urgent negociabil fara dvd Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2012 · Report post 2500 fara dvd mi am luat alta masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2012 · Report post oricum daca ma tenteaza masina asta cu siguranta nu pot sa o iau anu asta. in ianuarie ma intereseaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2012 · Report post eu vreau sa imi iau una noau si de aceea tot ma agit sa o vand ca banii imi trebuie la avans ti am zis ti o dau daca esti hotarat cu 2000 faza cu motorul am inteles ca ar fi o bobina de inductie dar eu numai bag bani in ea ca nu mai am de ce2000 de euro o las la vanzare pret fix nu mai scad deloc masina merge si arata impecabil a fost intretinuta de mine 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Nov 2012 · Report post vandut multumesc se poate inchide topicul Share this post Link to post Share on other sites