Posted 12 Feb 2008 · Report post aici puteti posta poze cu volvoul vostru din seria 300...masinuta mea:Volvo 340 GL,1.4 cmc, 73CP, an 1984, vopsea originala... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2008 · Report post :wow: sal stapanesti sanatos !!!!!!!!! :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Feb 2008 · Report post O frumusete ! Arata excelent! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2008 · Report post cateva modificari aaa...si o intrebare...nu mai functioneaza frana de mana deloc, ce poate fi cauza?si placute de frana de unde as poate lua? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2008 · Report post Masinutele astea dulci, sunt un cosmar pentru mine Dupa ce mi-am terminat specializarea de mecanic auto (acum f mult timp), m-am angajat la un service unde la un moment dat a venit un domn cu o astfel de masina.Domnul respectiv, voia garnitura de chiulasa schimbata, electromotorul si diodele de la alternator. Incepator fiind m-am apucat metodic de treaba: am pus toate cablurile de o parte intr-o ordine bine stabilita, piesele, suruburile in cutii separate. Na, nu se putea intampla nimic neprevazut, ziceam eu pana s-a bagat un "destept" care a tinut neaparat sa faca el operatiile de montare, oricat m-am impotrivit eu.Faza naspa e ca ceva nu a mers deloc bine, la montarea cablajelor electrice si proprietarul s-a luat de mine ca iam stricat masina.Dupa asta, nu a mai durat o luna si am plecat de acolo. De atunci nu am mai lucrat la nici o masina. \Sa le conduceti sanatosi! Sunt niste masini deosebite.Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2008 · Report post www.piese-volvo.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2008 · Report post pe situ ala mai nimik nu e pt seria 300 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2008 · Report post Foarte frumoasa. Arata foarte bine pentru varsa ei. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2008 · Report post ms cava pareri despre frana de mana? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2008 · Report post pe situ ala mai nimik nu e pt seria 300 @Volman, daca te uiti bine, pe fiecare pagina scrie ca "daca piesele nu sunt gasite in oferta", contactati-ne... Nu e cum omeneste posibil sa pui toate piesele pana la ultima shaiba... Daca ai nevoie de ceva, pune o intrebare si gasim sigur !Numai bine !!! Share this post Link to post Share on other sites