Posted 27 Sep 2012 · Report post Nu stiu daca am sau nu dreptul dar incerc, iar daca un admin zice ca nu, va rog sa stergeti acest post. Am de vanzare magazin online la cheie, adica cu tot ce e necasar. Trebuie doar sa iti urci produsele si gata. Sistem de plata, design cu tema modificabila de catre client, optimizabil etc. Pret 300E negociabil Nu include domeniu! Hosting se poate oferi la 137 RON / an Detalii: YM : bogdan.bilc Tel: 0757565176 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Sep 2012 · Report post Poti sa dai detalii legate de softul folosit (Magento, VirtueMart, OsCommerce, etc etc etc), ce implica update-urile (ca poate nu exista modul de PayPal inclus si omul vrea), daca exista pre-setate modulele de shipping (pe cantitate de produs), detalii sunt multe Apropo de dreptul de a vinde acel magazin online, ai obligativitatea de a specifica daca platforma pe care o vinzi este bazata pe un produs cu licenta GPL. Pentru ca e interzis sa scoti bani din vanzarea lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Sep 2012 · Report post Salut, cartul de baza e encryptat si bazat pe OpenCart, versiunea 1.5.3.1, ca sursa de baza in schimb modulele nu sunt bazate pe licenta GPL. Cartul a fost extins de carte mine ( ca agentie de software ), ceea ce inseamna ca am dreptul de punere a acestuia in vanzare. Cartul se poate updata cu orice baza noua de OpenCart daca este nevoie, cuprinde toate sistemele de plati, gen PayPal, Alertpay, MoneyBookers etc. Se pot instala orice fel de extensii OpenCart pe el. Modulele dezvoltate de mine si ce am extins eu este pentru SEO si Optimizare la incarcare a magazinului. Suporta multiple limbi, cursuri valutare si customizarea temei. Cum ziceam, este la cheie. Are tot ce e necesar. E nevoie de un domeniu sa fie urcat, configurat, puse produse si se poate lucra pe el. Share this post Link to post Share on other sites