Posted 31 Oct 2012 · Report post Salut, vreau sa cumpar un cric de S/V40 generatia veche, sau alt cric similar de la alte modele. Caut sa fie in stare buna, sa nu scape, sa nu trozneasca. N-am chef sa ma trezesc cu masina pe mine Prefer din Bucuresti, dar orice oferta e bine venita Contact 0740069330 sau pe forum. Merci, Alex Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2012 · Report post Exista cricuri hidraulice mici foarte practice, "competitive" comercial prin supermarketurile cu raioane de profil, daca te ajuta informatia asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2012 · Report post Mi-am luat hidraulic cu 30 de lei, dar masina mea e mai dubioasa...praguri joase dar roti si cursa la suspensie mare (relativ), si chiar daca-i desurubez miezul inainte sa-l bag (ceea ce necesita un al doilea cric cu care sa ridic un pic masina ca sa incapa hidraulicul, tot nu ridica destul masina. Cricul de V40 (romb) e prefect, se strange suficient cat sa intre sub prag si se extinde destul cat sa ridice roata de la sol. Dar 80 mi se pare mult, bugetul planificat era de ~50 roni 80 roni e cel nou de smart, dar e tip crocodil, si imi inspira mai multa incredere cele romb. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Nov 2012 · Report post Acest cric este de la un 850, daca te ajuta si se potriveste il poti avea la 50 Ron. Este in stare perfecta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2012 · Report post Am eu original s/v40 la 50 ron Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2012 · Report post Merge bine pe forfour? Aveti PM cu datele mele de contact Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2012 · Report post Primit cricul, un pic surprins Costul de transport a fost 40 roni ce scoruri au oamenii astia, zici ca mi-au adus mare dulap...dar decat sa cada masina pe mine mai bine asa. Multumesc pt promptitudine. Se poate inchide. Share this post Link to post Share on other sites