Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Heimdallr

Schimb jante 17'' (Volvo Thor) cu jante de 16''

4 posts in this topic

Bună ziua!

Doresc să schimb jantele Volvo PN 8634737 (9162391), model Thor cu jante R16, doar unul dintre modelele enumerate mai jos.

Enumerarea e în ordinea preferinţei:

Roţile sunt echilibrate, nu sunt strâmbe şi au urmele folosirii (zgârâieturi superficiale, una mai profundă, pe circumferinţă - a se vedea imaginea 1). Una are o urmă de sudură pe o lungime de aproximativ 2 cm, pe faţa internă. Nu am avut niciodată probleme cu ea, nu trepidează la viteze mari, nu pierde presiune.

Caracteristici: 17'', J7.5, ET 49 mm, PCD 5 x 108, fanta centrală 65.1 mm.

Anvelopele, din păcate, sunt doar perechi, nu seturi: Viking 225/45R17 DOT **07 (X2) şi Nokian 215/50R17 DOT **07 (X2). Cu acestea sunt echipate jantele, momentan.

Pe lângă jante, am 2 anvelopele de vară Viking 225/45ZR17 DOT **10, pe care le dau împreună cu jantele. Nu dau roţile fără cele două anvelope, pentru că nu vreau să rămân cu ele pe cap.

Am şi două anvelope Champiro M+S 225/45 ZR17, DOT **07 cu grade de uzură de aproximativ 80 şi, respectiv, 60%, pe care le includ gratuit în pachet, la cerere, însă acest lucru ar presupune amânarea tranzacţiei până când le aduc de la ţară, unde sunt depozitate.

Pentru schimb, nu cer bani pentru diferenţa de preţ, însă am pretenţia ca jantele să fie mai puţin zgârâiate decât ale mele şi să fie echipate cu anvelope de iarnă cu DOT cât mai recent şi profil cât mai mare (preferabil **10, profil > 5 mm), dimensiuni 215/55 R16 (preferabil) sau 205/55 R16.

De asemenea, în schimbul celor două anvelope de vară, am pretenţia ca persoana cu care fac schimbul să achite cheltuielile de transport, în cazul în care schimbul se face prin curier sau două anvelope R16 echivalente (DOT > **09), în cazul în care schimbul se face prin predare personală. Valoarea celor două anvelope o estimez la 300 RON.

Notă:

Nu colaborez decât cu membrii forumului Volvo-Club, prin urmare, modalitatea de contact este prin mesaje publice, în cadrul acestui subiect.

Îmi rezerv dreptul de a nu răspunde la mesaje private şi de a nu colabora cu anumiţi utilizatori.

PS: Dacă sunteţi interesaţi, chiar dacă jantele nu sunt printre preferatele mele, prezentaţi-le, împreună cu anvelopele, nu se ştie niciodată... ;D

Le dau şi pe bani, cu menţiunea că ar fi nevoie de o perioadă de aşteptare de câteva zile, până când aş lua altele, cu care să le înlocuiesc.

Tot pachetul (4 jante + 4 anvelope iarnă + 2 anvelope vară + opţional 2 anvelope M+S): 400 euro, negociabil, fără cheltuielile de transport, cu plata a cel puţin 25% din total în avans.

250 de euro jantele + anvelopele de iarnă (2 Nokian + 2 Viking);

300 RON perechea de anvelope Viking de vară, DOT 0110;

300 de euro tot pachetul.

Reţinute la cerere, subiect închis.

[14/01/2013] Vândute, îi urez noului posesor să aibă noroc de ele! ;D

Guest
This topic is now closed to further replies.