Posted 4 Dec 2012 · Report post Ei scumpesc benzina, noi iti aducem solutia ! Instalatii Auto GPL Tomasseto, BRC, Milano, Fratelli, Lovato la cele mai atractive preturi: InstalatiiGPL.net Instalatii GPL Injectie Seqventiala Instalatia seqventiala este o instalatie folosita pentru masinile cu injectie multipunct. Aceasta garanteaza motorului o pierdere minima de putere in comparatie cu sistemul traditional de GPL. Instalatii GPL Carburator Instalatia GPL face parte din generatia a 3 a de instalatii GPL, a fost dezvoltata in cursul anului 2002 pentru motoare de putere mare alimentate cu carburator sau injectie monopunct sau multipunct cu/sau fara sonda lambda. Produse noi, Pret 1999 Ron, emitem factura fiscala, oferim 24 luni garantie + montaj gratuit, in functie de tipul motorului pretul poate fi diferit Pentru mai multe informatii: Tel: 021.668.0756 / 0731.475.475 Site-ul nostru instalatiigpl Facebook InstalatiiGPLBucuresti Email: instalatiigpl Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Dec 2012 · Report post 1999 lei Pentru 5 cilindrii ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Dec 2012 · Report post Asteptam raspunsuri - eu i-am dat si PM omului. P.s. In interiorul magazinului Auchan din Titan exista un domn ce imparte promotii pentru GPL si m-am dus la el sa-l intreb, asa , din curiozitate, cit costa o amarita de instalatie GPL (pentru un la fel de amarit) Renault 5, mono injectie. Raspuns: in jur de 1800 de ron... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Dec 2012 · Report post Asteptam raspunsuri - eu i-am dat si PM omului. P.s. In interiorul magazinului Auchan din Titan exista un domn ce imparte promotii pentru GPL si m-am dus la el sa-l intreb, asa , din curiozitate, cit costa o amarita de instalatie GPL (pentru un la fel de amarit) Renault 5, mono injectie. Raspuns: in jur de 1800 de ron... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2012 · Report post ...Revin, dupa ce am facut o vizita domnilor cu oferta de mai sus - mi-au oferit 2 variante. Una mai ieftina, dar nu puteau sa-mi garanteze ca voi fi multumit, de 3600 lei, si una mai scumpa, de 4600 lei, pentru care garantau ca nu o sa am obiectii. Prima era Milano, a doua BRC. Motorul meu este B5244T3 - 147 KW, 5 cilindri, turbo low pressure, cutie automata. Mai caut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Dec 2012 · Report post Va rog sa va abtineti de la comentarii,mai ales cele rautacioase! Sent from Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2012 · Report post Va rog sa va abtineti de la comentarii,mai ales cele rautacioase! Sent from Tapatalk 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2012 · Report post Pretul e pus SUB Instalatii GPL Carburator...de aceea (cred eu) ca este acel 1999 - e tactica de marketing. Daca nu raspunde intr-o saptamina, topicul se va inchide. Nu mai fiti nervosi si bucurati-va de viata. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Apr 2013 · Report post Imi cer scuze de intarziere, aparent nu am notificari cand se posteaza la acest thread. Am lasat la final datele de contact in caz contrar. 1999 lei Pentru 5 cilindrii ? Share this post Link to post Share on other sites