Posted 10 Dec 2012 · Report post Dezmembrez volvo s60 d5 an fabricatie2004. Motor cu accesorii,cutie de viteze,elemente de caroserie jante,interior piele combinat cu material. Tel0757048628 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2012 · Report post Flaviu, cu părere de rău pentru necazul tău, trebuie să te rog, totuşi, să pui nişte poze şi să ne spui dacă trimiţi şi prin curier/poştă. Deşi eu ştiu, te-aş ruga să ne spui tu şi câţi kilometri are parcurşi. Mulţumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2012 · Report post Am inteles baieti o sa pun poze cu masina acum incerc sa gasesc cum:) masina are 190000km dar am avut grija de ea cu consumabile si uleiuri de cea mai buna calitateA si da trimit si pe curier fara nici o problema maine o sa duc masina la un service sa incepem sa o desfacem sa vad tot ce e bun de pe masinaCred ca sunt eu mai prostut ca nu imi dau seama nici cum sa pun poze cu masina poate ma ajutai vreunul Sau e posibilitatea sa nu pot incarca de pe tableta poze? Share this post Link to post Share on other sites