Posted 10 Dec 2012 (edited) · Report post Tocmai o sa schimb jantele originale volvo (17 inch) pentru ca sint lovite (toate sint lovite, insa 2-3 din ele functioneaza, una pierde presiunea) Le donez cui vine la ploiesti sa le ia. Sint bune pentru roata de rezerva si , poate una din ele si pentru mers. Miine le duc la tara, daca cineva vine poimiine va trebui sa mearga cu mine la Urlati sa i le dau. Daca nu vrea nimeni , dupa o saptamina (cind o sa ma omoare cineva ca n-are loc sa le depoziteze) nu le vrea nimeni , le arunc. N-am avut accident, nu s-a intimplat nimic, insa imi trebe prea mult plumb sa le echilibrez. (fii-mea cu bordurile ei....) Edited 10 Dec 2012 by iulirx Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2012 · Report post Am dat PM. Le vreau eu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2012 · Report post Am dat PM. Le vreau eu As avea si eu nevoie de 1 janta, tocmai am avariat una (daca memoria nu ma tradeaza, jantele lui iuli erau identice cu ale mele, daca nu sunt identice nu ma intereseaza). Ms anticipat iuli si ionut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2012 · Report post Am dat PM. Le vreau eu Done ! Se poate inchide. Share this post Link to post Share on other sites