Posted 12 Dec 2012 · Report post Va salut, Am nevoie de capacul / aparatoarea de plastic de la oglinda din stanga (partea soferului). Am lasat masina in custodie la firma care mi-a intermediat actele si inmatricularea masinii si cand m-am dus sa o iau inapoi, m-am trezit ca oglinda din dreapta a fost lovita si capacul spart in bucatele. Am incercat pe net, insa n-am gasit decat un singur site si ala scandinav, iar pretul era pe masura nivelului de trai din Suedia/Norvegia. Mentionez ca oglinda este cu semnalizare incorporata. Am incercat atat la Ciprian, cat si la Ionut, insa nu au. Ciprian are masini pana-n 2004, iar Ionut nu a avut la dezmembrat modelul asta. Datele masinii mele sunt: Model: V50 An fabricatie : 2007 Motorizare: 2.0l / 100 KW (136 CP) Serie de sasiu: YV1MW755172315707 Astept ofertele/parerile/sugestiile/raspunsurile voastre. Va multumesc anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2012 · Report post Daca nu o vrei SH, ci noua, la mine e undeva la 400-500RON gata vopsit la culoare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2012 · Report post Daca nu o vrei SH, ci noua, la mine e undeva la 400-500RON gata vopsit la culoare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2012 · Report post 111Eur + TVA + shipping e cu MULT peste 450RON Nu, de SH nu ma apuc... Share this post Link to post Share on other sites