icarus86

Intalnire Volvo Club Brasov, 9-10 februarie

133 posts in this topic

danyx..... nu dar e intalnire volvo ce rost are sa vii cu alta masina ? :smile:)

Are rost , ideea este ca voi oamenii sa va intalniti nu masinile ;)

Salut baieti!

Desi nu sunt foarte activ pe aici, doresc sa vin si eu la intalnire.

Acum nu stiu exact cum se procedeaza, se poate venii si cu alti prieteni, care e treaba?

O seara buna!

Eu sunt de parere ca pot veni, cu conditia sa fie fani Volvo. Macar un pic. :)

Pai putem merge impreuna. Daca vrei....

Pai putem merge impreuna. Daca vrei....

Conteaza sa pot veni, restul e can-can ;D ;D ;D!!!

Salutare oameni buni,

mai actualizam lista aceea ? :)

Participanti:

1. icarus86

2. adi2727

3. popicu (?)

4. mariusdaniel (?)

5.

6.

Salutare oameni buni,

mai actualizam lista aceea ? :smile:

Participanti:

1. icarus86

2. adi2727

3. popicu (?)

4. mariusdaniel (?)

5. musashi1973 (?)

6.

Edited by musashi1973

Participanti:

1. icarus86

2. adi2727

3. popicu (?)

4. mariusdaniel (?)

5.Zack + prietena (Adina)

6.

7.

Edited by zack

Daca se mai aduna cativa vin si eu

1 person likes this

Daca a ramas sa va duceti la casa valasoaia sa vorbeasca cineva acolo pentru ca nu au decit 8 camere si 3 apartamente si e posibil ca unele camere sa fie deja ocupate.

Daca nu eram in uk (de asta mi-a fost frica , si n-am scapat) veneam si eu.

Va urez distractie placuta si sa beti o afinata de-a lor cind stati la foc afara in timp ce se pregateste tocanita si pentru mine !

Edited by iulirx

Scurt update. Va rog, cei care intentionati sa veniti sa va treceti pe lista, altfel o sa fie multi care vor spune "pai daca restul vin, atunci vin si eu". Lantul de dependente trebuie rupt undeva.

Participanti:

1. icarus86

2. adi2727

3. popicu (?)

4. mariusdaniel (?)

5. musashi1973 (?)

6. zack + Adina

7. mid (?)

8. blackhole

9. skipper2oo6

10. Andu G (?)

11.

12.

Sper ca nu am uitat pe cineva.

Deci locatia exacta ramane Casa Valasoaia (http://www.pensiuni-vile.ro/cazare-pensiuni-vile-hoteluri-Valea_Teleajenului_si_Buzaului/Brasov/Cheia_Sacele-Casa_Valasoaia-694.html) ? Daca nu vreti musai sa inchiriem o locatie putem face intalnirea si o singura zi.

Mai sunt 3 saptamani (fara o zi). Eu deja incep sa-mi fac bagajele ...

Cinci cu semnul intrebari,cinci care vin .Acu care pe care?

Care va fii data exacta? Pleaca cineva din Bucuresti?

In principiu, 9 februarie, ora 11.00 ?

Daca nu inchiriem nicio locatie, ramane sa ne vedem intr-o parcare in zona Sacele - Babarunca, sau la Cheia, sau in Brasov ?

Eu propun la Cheia, parca e o parcare mai mare in apropiere de Manastirea Cheia.

Ca a doua optiune, propun Brasov, parcarea de sub Tampa.

In numele colegului Zack,va anunt ca va fi si el prezent la aceasta intrunire.Eventual postati un numar de telefon,in felul acesta puteti comunica mai usor.

Distractie placuta va doresc!

Incerc sa ajung si eu dimineata acolo, dar seara trebuie sa ma intorc in Bucuresti la munca...

Da, si citeva nr. de telefon ar fi utile - daca nu pe public macar pe PM.

Daca nu avem cazare, eu unul ma retrag. Nu imi place sa umblu din cabana in cabana si sa tot intreb daca au sau nu locuri. Chiar nu se poate rezerva ceva in Cheia ? La BabaRunca, unde s-a propus mai sus, nu recomand. Nu e nimic, decat munte. Daca ai nevoie de o apa sau un suc faci zeci de kilometri cu masina.

Edited by mariusdaniel

Dar de ce alegeti doar pustietati de-astea ? Cind sint o gramada de pensiuni goale ?

Matrixxx, imi pare rau, eu nu am mai fost in ultimii 5 ani in Romania decat in vizita, si atunci pe perioade foarte scurte. Am propus aceasta intalnire in ideea de a ne vedea si a ne cunoaste ma bine. Am propus si cateva variante pentru locatii, dar am mentionat de fiecare data ca se pot propune si altele. Pe scurt, am facut ce am putut si cat m-a dus capul.

Deci inca o data, haideti cu idei. Eu sunt prezent in data de 9-10 februarie, ramane sa decidem? exact unde ...

"Pe scurt, am facut ce am putut si cat m-a dus capul."

Icarus, departe de mine orice gand ciudat - am intrebat doar din prisma a ceea ce citesc: ca nu exista cazare, ca nu exista nici o sticla cu apa, etc.

De aceea, cei care cunosc cit de cit zona, sa vina cu o propunere viabila. E mare pacat sa bati atita drum pina acasa si sa nu te poti intalni cu citiva posesori de Volvo - zic eu din cauza vreunei locatii proaste. Eu din pacate nu prea cunosc zona de munte de-acolo. Cine poate da vreo idee, sa o scrie aici.

Hai, curaj, ca se poate.

Marius - daca doresti mergem impreuna pina acolo, stam citeva ore cu ceilalti si ne intoarcem - daca nu exista cazare.

Asta incerc sa explic. In statiunea Cheia sunt multe unitati de cazare decente. E bine sa alegem una cu restaurant, ca sa ne fie mai comod cu masa de dimineata si cea de seara. Sunt doua hoteluri acolo, din cate stiu eu. Unul e complexul Zaganul, iar altul fostul hotel Cheia, acum se pare ca are alt nume. Icarus, daca poti, cauta la unul din cele doua, sau daca nu, mai sunt si nenumarate pensiuni in Cheia.

Intrebarea mea este : pentru cate persoane sa intreb de cazare ? 10 ? 30 ? Din cate vad, pe lista respectiva jumatate sunt cu semnul intrebarii (vorba lui blackhole, acum care pe care ?).

Respectiv din cei care vor veni la intalnire, cati doresc sa ne intindem pe doua zile ?

Eu unul SIGUR nu pot sta - vin doar sa va vad si sa mai fac totodata o plimbare.

Scurt update:

1. icarus86

2. adi2727

3. popicu (?)

4. mariusdaniel (?)

5. musashi1973 (?)

6. zack + Adina

7. mid (?)

8. blackhole

9. skipper2oo6

10. Andu G (?)

11. Matrixxx

12.

13.

Pot sa rog pe toata lumea sa mentioneze daca doresc sa facem intalnirea de doua zile (= cu cazare) sau doar o zi (= in acest caz va rog specificati daca preferati sambata 9 februarie, sau duminica 10 februarie) ?

Daca o puneti duminica, incerc sa stau si eu la cazare (peste noapte) - sambata imi e imposibil.