Posted 21 Jan 2013 · Report post S80 meu a inceput sa ia apa!!!!!!!!!La propriu si nu stiu ce poate fi ,are trapa. Pe unde ar putea intra ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jan 2013 · Report post Scurgerile de la trapa par curate ,ma gandeam sa bag o sarma sa le desfund ,este ok?Iar pe landa parbriz pe unde ,sau te referi la lipirea parbrizului / Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jan 2013 · Report post Cu sarma am desfundat si la masina mea, cam de 1,2 m lungime; trebuie atentie si rabdare, treaba facuta fara a forta si va merge, si pe stanga si pe dreapta; de regula nu e infundata toata conducta - e bine sa torni putina apa cu detergent si sa folosesti o sarma nu prea tare, cam de 1mm din cupru indoita la capat ca sa nu agate conducta de evacuare ... bafta si multa atentie; un vecin mi-a sugerat sa folosesc un compresor pentru desfundare, ca au unele benzinarii dar nu am incercat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jan 2013 · Report post Asta la trapa,dar pe la parbriz aveti idee?Stima Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2013 · Report post Am verificat ,scrie Volvo in partea pasagerului .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2013 · Report post O sa verific anul de fabricatie ,sa vad ce indice are ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post Si revin ........In urma ploilor din ultima vreme iar mi s-a udat presul parbrizul este Volvo dar nu made in Sweden,am folosit o sarma pt. scurgere si am turnat si vreo 2 litri de apa.Dar acest canal din ce este fabricat,este inadit pe undeva prin stalp la partea de mijloc / jos ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post La S40 stiu sigur ca furtunul de scurgere de la trapa coboara pe stalp spre parbriz si undeva unde se "uneste" parbrizul cu bordul ( in acel unghi) este "inadit" cu un alt furtun . Accesul (la s40) este 1 pic cam dificil , dar se poate lucra cu 2 des'te ca ginecologu' . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post Vezi ca a avut Zack problema asta, are un topic doar pe tema asta, s-a chinuit o gramada cu ea, si daca tin bine minte ii intra printre parbriz si chederul de la baza parbrizului... 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post Am citit intr-un topic la un alt model de Volvo si colegul a gustat lichidul,iar eu dupa o ceasca de palinca de la Kenji mi-am adus aminte ca astazi am dat cu un sevetel alb pe mocheta uda ,culmea era roz! Acum mi-a picat fisa este antigel la culoarea asta .Ce este de facut cum pot ajunge la radiatorul (mufele radiatorului ) de interior?De la palinca iti vine mintea la cap Topicul se poate inchide,s-a rezolvat problema.Multumesc pt. ajutor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post Volvo S80 2000 LHD heat exchanger replacement 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post Sunt oftopic si fara sa imi fie luat in nume de rau..nea; danyx daca tot corectezi asa la sange limbajul pe forum(asa cum si trebuie de altfel) arunca un ochi pe aici este 1 pic cam dificil , . Sper sa intelegi ca nu e in nume de rau..dar nu m-am putut abtine. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites