blackbear

Evacuare inox

7 posts in this topic

Poate sa-mi recomande cineva de pe acest forum,un atelier specializat in evacuari de inox cap-coada pentru masina din semnatura,si mai ales daca voi ati recomanda asa ceva .Sunt foarte tentat sa-i schimb evacuarea cu teava cu diametrul marit din inox .

Mersi anticipat pentru eventualele raspunsuri!!

Eu am tot gasit "mesteri" prin Bucuresti care se lauda ca fac marea cu sarea, insa m-am lasat pagubas cind imi spun ca DOAR un downpipe dureaza citeva zile...de stat fara masina (adica lasat masina acolo).

Mai astept si eu...poate la primavara au chef de munca si nevoie de bani mai multi.

In brasov exista un atelier specializat in evacuari dar din spusele unor mecanici nu fac ceea ce spun ei ca fac.De aceea am apelat la forum ca poate stie cineva meserias sau meseriasi care fac treaba asa cum trebuie si mai ales cu materiale de calitate.Chiar inainte de a posta am sunat pe cineva care se ocupa de evacuari si nu numai dar din pacate pentru mine au spus ca se ocupa doar de masini de raliu.Am sa dau nr de tel a persoanei de contact ,poate obtine cineva mai multe informatii decat mine,ca eu unul am cam tras cuvintele cu clestele.Ideea este ca am vazut poze cu lucrari facute de ei si miau placut.Daca obtineti mai multe informatii va rog sa le postati.

0722340642

In brasov exista un atelier specializat in evacuari dar din spusele unor mecanici nu fac ceea ce spun ei ca fac.De aceea am apelat la forum ca poate stie cineva meserias sau meseriasi care fac treaba asa cum trebuie si mai ales cu materiale de calitate.Chiar inainte de a posta am sunat pe cineva care se ocupa de evacuari si nu numai dar din pacate pentru mine au spus ca se ocupa doar de masini de raliu.Am sa dau nr de tel a persoanei de contact ,poate obtine cineva mai multe informatii decat mine,ca eu unul am cam tras cuvintele cu clestele.Ideea este ca am vazut poze cu lucrari facute de ei si miau placut.Daca obtineti mai multe informatii va rog sa le postati.

0722340642

persoana despre care vorbesti tu aici se afla inscris si pe acest forum, ai face bine daca i-ai scrie un PM cred eu?!

Vezi

Ma poate ajuta cineva cu o evacuare stanga dreapta fie si ornamentala ?