Posted 29 Mar 2016 · Report post Kit trim-uri(ornamente) lemn interior pentru majoritatea modelelor Vovo😊 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2016 · Report post Turbosuflanta Garrett GT3071R 700382 -4699.99 leiCompressor: 50 A/R Trim 56Turbina: 64 A/R Trim 84Flansa T25Racire apa si ulei. Wastegate intern - actuatorul nu este inclus. Putere intre 310 - 475. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2016 · Report post Vezi ca n-ai ce face cu T25 la VOLVO, aia e de VAG. Pt. VOLVO trebuie flansa T3. Spor ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2016 · Report post Poti face un traseu custom,poti face o flansa adaptoare sau poti da comanda de o turbina cu flansa T3. Ti-am oferit 3 variante pentru acest produs.Doresti sa faci comanda sau doar conversatie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2016 · Report post Eu ti-am raspuns la produsul pe care l-ai oferit la vanzare, si sunt detalii pe care un eventual cumparator le poate afla fara sa intrebe sau fara sa cumpere si sa-si dea seama ca are multe altele de facut ca sa o adapteze. Cea cu flansa T3 este direct fit dupa ce planezi galeria de evacuare stock. In oferta apare doar cea cu flansa T25 care e mult prea restrictiva, nu si optiunea pentru flansa T3/T4. Cu agresivitatea nu vei face comert, si iti multumesc pentru oferta dar am achizitionat-o deja acum cateva luni la un pret mult mai bun. Succes, daca un alt coleg moderator considera ca informatiile postate de mine sunt inutile, are mana libera sa stearga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2016 · Report post Chiar nu este vorba de agresivitate. 1. Comentariile in sectiunea Bursa sunt interzise(chiar si cele cu intentii bune) 2. Cine isi cumpara un GT 30 pentru Volvo este clar ca stie cu ce se mananca(sau cel putin asa ar trebui) 3. Intrebarea despre achizitie a fost mai mult retorica(stiam ca ti-ai luat un turbo capabil pe care il asteptam pe strada). 5. Legat de pretul mult mai mic - permite-mi sa fiu sceptic dar pana la proba contrarie beneficiezi de prezumtia de nevinovatie. Consider ca oricum aceste comentarii sunt inutile in aceasta sectiune nu isi au rostul dar ptem deschide un topic cu ce turbo se pot pune/adapta pe motoarele Volvo. Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2017 · Report post Solicita acum oferta promotionala pentru pachetele de revizie!www.vlpauto.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2017 · Report post Buna ziua, Va asteptam pe noua platforma www.vlpauto.ro unde beneficiati de urmatoarele facilitati: - Cautare repere dupa cod original sau aftermarket - Echivalente pentru codul cautat - Cautare facila a reprelor dupa model,motorizare,etc.. Membrii forumului beneficiaza in continuare de reducere de 5% fata de preturile afisate. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2018 · Report post Salut. Ma intereseaza protectie bara spate pt un volvo v60 an 2014 modelul de 181 cp Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2018 · Report post Buna ziua, Rog detalii despre"protectie bara spate",nu cunosc acest reper. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2018 · Report post Buna ziua. Ornament pe bara spate sa nu se zgaraie bara cand se baga bagaje in portbagaj. Poate fi si de inox sau cauciuc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2018 · Report post Din pacate nu va pot ajuta cu reperul solicitat. Share this post Link to post Share on other sites