Posted 21 Feb 2013 · Report post Se vinde, Volvo S80 2.9 150kw An 1999 177 000 km Cutie automata , schimba foarte bine . Pe langa dotarile de baza , daca pot zice asa, mai are scaune electrice si incalzite , scaun sofer cu memorie. Motorul merge foarte bine , la exterior mai trebuie putin lucrat , adica o zgarietura aici , una colo , dar nu prea multe . Ofer factura pe firma . Masina este luata de nou din tara si a mai avut doar un proprietar inaintea mea . Uleiuri si filtre schimbate , cauciucuri de iarna + vara . Pret 3000 de euro . Mai multe detali la tel. 0746026543 cu poze revin in weekend cand am mai mult timp. O zi buna . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Feb 2013 · Report post Pozele te rugam. Asteptam peste week-end pt. ca ai anuntat deja, dar Luni fara poze si fara suparare se sterge. Spor la vanzare ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2013 · Report post Dupa cum am zis, azi bag niste poze. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor si pentru faptul ca masina este murdara dar in Severin ploua de vreo 5 zile incontinu si nu am avut cum sa merg la spalatorie , o sa mai bag niste poze dupa ce o spal. O zi buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2013 · Report post Pretul scade la 2500 de euro . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Mar 2013 · Report post Pretul scade la 2000 de euro . Nu este nimeni interesat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2013 · Report post Up! Pret nou 1000 de euro . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2013 · Report post vezi ca la rabla se da mai nou 1500 euro.... nu merita sa o dai cu 1000 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2013 · Report post Mai bine ajunge la un pasionat cu 1000 de euro decat la rabla Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2013 · Report post Decat la rabla mai bine o dezmembrez. Masina care noua a costat undeva la 50 000 de euro , sau 70 000 DM , ajunge sa nu o mai poti inmatricula ( schimba proprietarul) din cauza unei taxe aberante , PACAT. Pentru o masina care merge cu 200 km/h oricand , fara sa te deranjeze ceva , i se impune o taxa enorma doar ca sa apere un concern de "rahat" care produce niste masini de "rahat" , de la niste cacati de francezi . Problema nu este pana la urma la ei , problema este la romani , la cei care cumpara loganuri , care sunt ceva cu 4 roti ....atat , pacat . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2013 · Report post Ai PM , daca mai este de actualitate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2013 · Report post la 1000 euro ma bag eu daca nu ai dat o inca uite un email daca mai este actual anuntul epuref@gmail.com multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2013 · Report post @tanar_dragutz eu unul chiar nu te inteleg. Autorul anuntului a intrat ultima data pe forum acum 1 saptamana, vinde (daca deja nu a vandut-o) masina la bani de nimic, iar tu care vrei sa cumperi masina, ii lasi un mesaj pe forum, pe care poate il vede peste 1 luna. Ai in primul post numarul de telefon! De ce nu-l suni pe om sa-l intrebi daca mai e valabil? Ca sa fiu ironic: ai bani de o masina, dar nu ai credit pe telefon sa suni? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2013 · Report post vrea sa faca minute - gata, am tacut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2013 · Report post Eu l-am sunat si nu mi-a raspuns Share this post Link to post Share on other sites