Posted 28 Feb 2008 · Report post Caut sa cumpar acel soclu de plastic - suport pentru casetofon. Vreau sa schimb casetofonul original al masinii cu ceva mai din zilele noastre Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Feb 2008 · Report post mai exact ce? Sertarasul care sa acopere golul ramas de la trecerea de la 2DIN la 1DIN? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Feb 2008 · Report post Cel de la VOLVO e in jur de 100RON, si contine si un covoras de cauciuc si ceva mini-buretei plati ca sa nu vibreze intre CD-Player si consola. Gasesti si mai ieftin, pe la 10-20RON, dar nu-mi mai aduc aminte site-ul acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Feb 2008 · Report post am cautat sa ma exprim mult mai pe intelesul la tot romanul.... fac cinste cu o bere daca te ajuta la reimprospatarea memoriei...stau cu casetofonul nou in sertar de vreo 2 luni si nu am cum sa-l montez fostul proprietar mi-a spus ca l-a aruncat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Feb 2008 · Report post http://www.metrafo.ro/frame_produse.html?cat=8214Produsul se numeste RAM-40.031 Rama casetofon auto - pod caseta (65mm) volvo s40/v40Sa mai zica gurile rele ca vreau sa acaparez piata Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Feb 2008 · Report post Nu precep! are latimea casetofonului, dar nu ar trebui sa aiba una din marginile de sus sau de jos mai inalta ca sa acopere gaura care ramane de la casul original care are 5 kg...sau asta e asa ca un buzunaras ca sa poti utiliza spatiul gol ramas... ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Mar 2008 · Report post Casul original este 2DINDaca folosesti un casetofon "normal" 1 DIN, adica inalt doar cat jumatate fata de cel original, ramane un gol care trebuie umplut... cu un spatiu de depozitare ca si cel din poza.Asa era si la V40-ul meu avariat la care fostul proprietar trecuse de la cassul original la un mp3 player JVC 1DIN. Share this post Link to post Share on other sites