Posted 13 Mar 2013 · Report post Am deschis acest topic pentru cei ce vor sa isi curete/polish-eze elementele chromate ale masinii : Ca si test , am ales condensatorul subwoofer-ului : Candidatii : 1Z Chrom-Pflege vs Condensator Stinger Produsul se recomanda a se folosii doar pe elementele cromate. Condensatorul meu de la subwoofer care dupa un an jumatate nu arata tocmai bine : Si 1Z Chrom : Inainte de a incepe operatiunea : Swirl-x clar vizibile : Produsul este unul lichid , de culoare verde si de un miros nu tocmai placut care vine ambalat intr-un recipient de 150ml din metal : Dupa ~ 5-7 minute . Se observa puterea de curatare : Inca se mai vad ceva urme : Dupa inca 5 minute : Se mai vad ceva urme, dar fine : Aspectul final . Produsul lasa un finish placut la atingere. Concluzii : Pro : -Putere de curatare buna -Acopera bine zgarieturile -Se lucreaza usor -Economicos in folosinta -Lasa un aspect placut la final Contra : -Miros nu tocmai placut -Mi se pare putin cam prea lichid , insa are grad mare de abrazivitate Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2013 · Report post Cat costa, de se poate cumpara si cam ce suprafata se poate curata cu un tub? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Mar 2013 · Report post Se poate cumpara de aici : Pai eu am folosit doar cativa ml .. Deci imagineaza-ti cat iti ajunge Share this post Link to post Share on other sites