Posted 30 Mar 2013 · Report post Salutare oameni buni,de curand am pus si eu pe pc un win 8 cumparat cu tot cu cheie de produs.Initial am avut copie de win 7.Am reusit sa instalez win 8 ,merge dar sunt limitate activitatile deoarece trebuie activat ulterior Windows-ul.Problema e ca am bagat la inceput codul si am mers mai departe cand am instalar iar acum imi zice ca nu e bun sau l-am tastat gresit.Ce parere aveti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Mar 2013 · Report post Eu am avut aceeasi problema. Se pare ca Win 8 este aceeasi teapa ca si Vista! Este facut pe aceeasi platforma de win 7 dar cu imbunatatiri. Rapiditate si interfata mai buna, dar DOAR atat... Personal, am renuntat dupa a-3-a zi de utilizare a lui. Deci, pot spune cu draga inima, Windows 7 - the best Poate iti este de ajutor acest tutorial... PS: am uitat sa mentionez faptul ca este foarte sarac in plaja de rulare 64 bit la foarte multe programe si aplicatii, efectiv nu le recunoaste! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Mar 2013 · Report post win 8 pro a fost 59 euro iar win 7 home premium 129 e mica diferenta,dar chestia e ca trebuia neaparat sa il schimb....eu folosesc 32bit.Mie deocamdata imi place viteza,sunetul si cam atat pot sa spun dupa o folosire de o zi.Dar mi-e ciuda ca nu pot activa si imi tot zice sa activez dar nu recumoaste cheia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Mar 2013 (edited) · Report post Suna la Microsoft. Eu am avut numai experiente placute in relatia cu corporatiile. Recent, Nokia mi-a restituit banii pe un telefon cumparat acum 1 an jumate. "Plan B": "Stiti cine sunt? Sunt cetatean european!" Edited 30 Mar 2013 by Adi2727 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Mar 2013 · Report post Hmmm,buna asta cu sunatul o sa caut si eu un numar de contact sa sun sa vad ce o sa imi zica,sunt in italia si sunt mai "european".Tnx bro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Apr 2013 · Report post Salutare oameni buni,de curand am pus si eu pe pc un win 8 [...]Ai PC în maşină?! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Apr 2013 (edited) · Report post poti sa ceri o parere de la Microsoft ; eu cu o placa gtx 550 ti sunt asa nu merge dual displayul (nu recunoaste numai plasma ori monitorul ambele nu) cei de la evga mi-au dat adresa din Germania sa trimit inpoi ca-mi da alta in garantie ; ce o sa fac ; dar nu stiu cu cine sa trimit oare cu posta romana ambalat foarte bine ajunge?(intreg) scuze de off(oricum dincolo se iau un pic altfel garantiile) Edited 1 Apr 2013 by volvo 244 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Apr 2013 · Report post nu am pc in masina dar il folosesc pt masina .... Mai exact pt un leac in caz de tuse provocata de un egr-u,sau alte simptome.. Share this post Link to post Share on other sites